[Ogólne] Patch 1.12 beta do pobrania!
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
Re: [Ogólne] Patch 1.12 beta do pobrania!
to tylko taki hotfix do 1.11 - żadnych większych zmian
Ludzie... Wezcie ktos napiszcie do tych BISowcow, ze ArmA przestala by grywalna.
Chcemy zagrac mecz z innym klanem i zaczyna sie klopot. Bo na codzien na serwerach z CTFami widac wersje 1.08. Niektorzy korzystaja z wersji 1.09, inni znowu z 1.11 a ci jeszcze bardziej do przodu z wersji 1.12. Co najsmieszniejsze, oprocz wybranej przez siebie wersji nikt nie posiada zadnej innej, przez co granie meczy jest prawie niemozliwe. Niech ten cały BIS powie, ze wersja 1.11 to nie beta tylko final version i po klopocie, bo to co sie dzieje, to jest jawne przegiecie pały.
Chcemy zagrac mecz z innym klanem i zaczyna sie klopot. Bo na codzien na serwerach z CTFami widac wersje 1.08. Niektorzy korzystaja z wersji 1.09, inni znowu z 1.11 a ci jeszcze bardziej do przodu z wersji 1.12. Co najsmieszniejsze, oprocz wybranej przez siebie wersji nikt nie posiada zadnej innej, przez co granie meczy jest prawie niemozliwe. Niech ten cały BIS powie, ze wersja 1.11 to nie beta tylko final version i po klopocie, bo to co sie dzieje, to jest jawne przegiecie pały.

dziękujękondor pisze:to tylko taki hotfix do 1.11 - żadnych większych zmian
@Trance, chyba wszystko w Twoich rękach...
- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
No to sie ugadajcie na 1.08. BIS wydaje te BETY aby Community stwierdziło co jest ładne a co złe (Odwalają czarną robote za beta testerów). Jeśli sie FOV nie podoba (Racja, jest przegięty. Za cholere nie umiałem tak ustawić swojej głowy żeby widzieć moją replike G36C tak jak mój Żołnierz w ArmA) to wyraź to na BI FORUMS
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net