Czy kupic?
Moderator: Inkwizytor
Re: Czy kupic?
Ja radzę Ci nie kupować army.
btw: musisz rozważyć również możliwości swojego komputera. tematow odnosnie tego jest tu duzo, szczegolnie w dziale pomoc techniczna
btw: musisz rozważyć również możliwości swojego komputera. tematow odnosnie tego jest tu duzo, szczegolnie w dziale pomoc techniczna
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
No właśnie, może wstrzymaj się do wydania nowego patcha który ma przynieść OGROMNY bo AŻ 100% skok wydajności
...eh

...eh
Mów mi milordzie łapserdaku!
A czy TY już sprzedałeś swoją Arma??Radeon pisze:Tak, jasne...
Retired. Unavailable until further notice.
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
No co ty, radi na pewno nie sprzedał. On ją tylko łajdaczy na forum, tak naprawdę skrycie w tajemnicy zarywa nocki namiętnie odprężając się przy Evolution czy Domination.
Nie waż się zaprzeczać radiusz! Co niedziele nam opowiadasz na zgrupowaniach ASG jakie to bajery testowałeś pod ArmA.
Nie waż się zaprzeczać radiusz! Co niedziele nam opowiadasz na zgrupowaniach ASG jakie to bajery testowałeś pod ArmA.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Tylko nie wiadomo do jakiego stosunku. Może być to odnośnie wersji 1.0 - wtedy bym liczył na co najwyżej 50% przyrostu, ponieważ teoretycznie czy praktycznie pewne optymalizacje postępowały do naszej obecnej wersji 1.08. Jeżeli 100% w stosunku 1.08-1.12, było by zbyt pięknie, ale wszystko przed nami.mant3z pisze:No właśnie, może wstrzymaj się do wydania nowego patcha który ma przynieść OGROMNY bo AŻ 100% skok wydajności![]()
no a pan novak007 posluchal sie zastanowil opdalil wersje 1.0 i polecial spowrotem do sklepu oddac 

SI VIS PACEM, PARA BELLUM
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
http://www.FIA.com.pl
"There is no hunting like the hunting of man, and those who have hunted armed men long enough and liked it, never care for anything else thereafter". -Ernst Hemingway
A to perwert SMmant3z pisze:No co ty, radi na pewno nie sprzedał. On ją tylko łajdaczy na forum, tak naprawdę skrycie w tajemnicy zarywa nocki namiętnie odprężając się przy ... Domination.

Retired. Unavailable until further notice.
- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
Drobny Offtopic:
Pamiętacie na Flash.pl jak ktoś z CMHQ stwierdził że OFP nie nadaje sie do CTI?
Przytaczam to ponieważ jak dla mnie OFP/ArmA jest głównie nastawiona pod Coopy/CTI, czasem jakiś TDM sie pyknie ale głównie Kopy, (Szkoda że w ArmA nie ma WGLa)
Pamiętacie na Flash.pl jak ktoś z CMHQ stwierdził że OFP nie nadaje sie do CTI?
Przytaczam to ponieważ jak dla mnie OFP/ArmA jest głównie nastawiona pod Coopy/CTI, czasem jakiś TDM sie pyknie ale głównie Kopy, (Szkoda że w ArmA nie ma WGLa)
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Pograłem u kumpla, tez kupił, grało sie cudnieo a pan novak007 posluchal sie zastanowil opdalil wersje 1.0 i polecial spowrotem do sklepu oddac

Peace!
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Oczywiście.Firefly pisze:A czy TY już sprzedałeś swoją Arma??Radeon pisze:Tak, jasne...