Czy grasz w ArmA?
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3854829
Re: Czy grasz w ArmA?
Praktycznie nie gram juz w Arma bo to jednak nie jest to co OFP. Moze to wina graczy, moze samej gry czy mapek, ale faktem jest ze nie czuje tego co czulem grajac w OFP. Nie wspomne juz o premierze Call of Duty 4, ktora pogrzebala moje nadzieje na powrot do gry.
Przy okazji polecam ta gre wszystkim, DOSKONALA robota Infinity Ward, niesamowicie wciagajacy SP i MP - w moim odczuciu jest to przelom w grach FPP.

na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
Moje posty mozna policzyć na palcach jednej ręki...a szkoda bo w cytowanym poście jest wszystko co chciałem powiedzieć.Podkreślam...SZKODA.alepasztet pisze:Praktycznie nie gram juz w Arma bo to jednak nie jest to co OFP. Moze to wina graczy, moze samej gry czy mapek, ale faktem jest ze nie czuje tego co czulem grajac w OFP. Nie wspomne juz o premierze Call of Duty 4, ktora pogrzebala moje nadzieje na powrot do gry.Przy okazji polecam ta gre wszystkim, DOSKONALA robota Infinity Ward, niesamowicie wciagajacy SP i MP - w moim odczuciu jest to przelom w grach FPP.
masz 25 palców u jednej ręki? 

COD4 może przełomem w grach FPP nie jest (jeżeli już to Crysis raczej), ale jest obecnie najlepiej stworzoną grą bazującą na "wyklepanych" schematach.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3854829
Przepraszam za OT, mozna wydzielic...Rainbow pisze:COD4 może przełomem w grach FPP nie jest (jeżeli już to Crysis raczej), ale jest obecnie najlepiej stworzoną grą bazującą na "wyklepanych" schematach.
Zle sie wyrazilem. Sadze, ze cod4 jest przelomem w tzw. "esporcie" i mysle, ze ten tytul nie bedzie szybko zapomniany.
na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
Ale taki prawdziwy przełom jak CS, Quake, bądź Starcraft, czy taki hit sezonu, czyli dajmy na to BF2, DoD/CoD/MoH, Painkiller? Poważnie pytam.
Co prawda miałem kontakt tylko z demem, ale ze wszystkich nowych tytułów jakościowo najlepiej wypadł.
Co prawda miałem kontakt tylko z demem, ale ze wszystkich nowych tytułów jakościowo najlepiej wypadł.

- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
- ID gracza: 0
Nie gram w ArmA bo mi na to nie pozwala nie chcąc sie odpalić po reinstalacji ^^ Pozdrówmy więc panów z Bohemia Int.
ja gram bardzo czesto .CO4 owszem ladne ale mp mi sie nie podoba lubilem i lubie moh pacyfik ale tez mp za klimacik pozdrowionkakondor pisze:Jeśli możecie, potwierdźcie moje przypuszczenia.
Za wysoko latasz Kondorze ...taka przenośnia z tymi palcami.Nie musiałem tego pisać , ale skoro się odezwałeś...kondor pisze:masz 25 palców u jednej ręki?
Nic jak dotąd,żadna gra , nie przebiła klimatu Opration Flashpoint.To moje prywatne zdanie.Nie chce wnikać , czemu w danej grze się da coś zrobić a w innej nie (kwestie engine'ów i inne zagadnienia techniczne mnie nie interesują , bo jestem laikiem). ArmA po prostu nie spełniła moich oczekiwań , bo widac poprzednik był zbyt wielki.Poza tym miałem jakieś cyrki z uruchomieniem , potem wszystkie gry zabezpieczone "star force'ami" itp wywalały mi system i dałem sobie spokój.Teraz przeinstalowałem system i znowu nagram ArmA,spatchuję , coś pościągam ...i trochę popykam, czekając , może na OPF 2.
Nie krytykuje Army , tylko mówię ,że spodziewałem się czegoś innego.Poczekam...+
kondor pisze:Jeśli możecie, potwierdźcie moje przypuszczenia.
Zdradzisz jakie były twoje przypuszczenia i czy się sprawdziły? Może jeszcze parę głosów przybędzie ale tendencja jest stała - mniej więcej 50% gra, 35% gra rzadko, a 15% nie gra.
Przypuszczałem, że generalnie, oprócz aktywnie grających klanowiczów (których duża liczba mnie raczej zaskoczyła), nasze community to tylko OFPowa pozostałość. Opcja 3. jest wg mnie najbardziej wyrazista.alderous pisze:Zdradzisz jakie były twoje przypuszczenia i czy się sprawdziły? Może jeszcze parę głosów przybędzie ale tendencja jest stała - mniej więcej 50% gra, 35% gra rzadko, a 15% nie gra.kondor pisze:Jeśli możecie, potwierdźcie moje przypuszczenia.
Trudno powiedzieć, czy 7 głosów na opcję tworzenia misji/addonów to wiele (mogłem zmniejszyc ilość wybieranych opcji dla 1 użytkownika) - liczyłem chyba na więcej takich naiwniaków jak ja, którzy chcą mieć swoje 5 minut.
Ogólnie jest chyba tak jak myślałem: jeśli nie jesteś w klanie, to Ci sie tak średnio chce grać w tą armę.