Robi pisze: Diablo... a jakie słuchawki chcesz kupić i dlaczego?![]()
Muszę kupić bo na razie gram na drugim kompie wstawionym na szybko do pokoju i cały zestaw głośnikowy mam zupełnie z boku (prawy przedni mam z lewej strony jak siedzę przy komputerze do ArmY

Jakie konkretnie słuchawki jeszcze się wacham - pewnie skończę w mediamarkt i na miejscu będę się zastanawiał - może uda mi się też wyłudzić jakiś odsłuch :/
Generalnie rozglądam się za jakimś porządniejszym headsetem z pełnymi głośnikami (tłumiącymi otoczenie, bo wiatraki w kompie ostro sypią decybelami). Koszt do ~200 zeta bo muszę sobie jeszcze sprawić nowy tuner TV a po choince i sylwestrze na razie muszę zacisnąć pasa :/ .
W kwestii 5.1 czy stereo to problem rozwiązuje i tak cena - 200 zeta to IMHO za mało na porządny sprzęt i wolę porządne stereo niż byle jakie pseudo 5.1. Pozatym do czasu wypuszczenia większego pacza do ArmA nie widzę sensu w dźwięku 5.1 skoro i tak nie da się grać na słuch jak w AA. Co z tego że słychać kroki obok jak nie słychać strzałów z kilkudziesięciu metrów...
Poprzednio miałem jakieś Philipsy za ~50 zeta i gdyby nie brak mikrofonu były to jedne z najlepszych słuchawek jakie miałem. Bardzo dobrze leżały na głowie (nic nie uciskało, mało ważyły), bardzo przyjemny bas, prawie pełne spektrum (nie było słychać braków w częstotliwościach). Idealnie sprawdzały się przy nocnym graniu w AA gdzie można było grać na słuch jak i przy normalnym słuchaniu muzyki czy oglądaniu filmów.