Polska Liga Armed
Moderator: Inkwizytor
Re: Polska Liga Armed
Lepiej organizować od razu! Co z tego że się nikt nie zapisze, lepiej zrobić lygę już teraz!!!
Chryste, dajcie chociaz Arme zainstalowac 

Tak na serio teraz.
Z ligą teraz nie ma co startować, nawet co po niektórzy (ja) nie grali w MP na większą skale. Ludzie sobie pograją, zrobią się klany, będzie liga. Czyli minimum pół roku.
Z ligą teraz nie ma co startować, nawet co po niektórzy (ja) nie grali w MP na większą skale. Ludzie sobie pograją, zrobią się klany, będzie liga. Czyli minimum pół roku.
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
zabix pisze: Tak na serio teraz.
Ludzie sobie pograją, zrobią się klany, będzie liga. Czyli minimum pół roku.
Po raz pierwszy się z Tobą zgadzam.

No tak
włożyłem kij w mrowisko
i ciesze sie ze jest dyskusja, zdaje sobie sprawe z tego ze daleka droga do pierwszych meczy ale czas zeby o tym myslec jest wlaściwy
Pamiętam czasy jak w bulach rodziła sie pierwsza edycja PFL ile to było dyskusji i czasu zanim coś zaczeło sie dziać.
Mysle ze nie ominie nas teraz to samo.
Ktoś pytał czy powstana nowe klany? napewno ale pomyślcie ze dla wielu graczy to powstanie ligi przyczyniło sie do powstania klanów i myśle ze jak będzie dyskusja na temat jakiegoś turnieju to tez bedzie mobilizacja zeby sie zrzeszać i tworzyć związki gotowe do walki w ligach.
włożyłem kij w mrowisko
i ciesze sie ze jest dyskusja, zdaje sobie sprawe z tego ze daleka droga do pierwszych meczy ale czas zeby o tym myslec jest wlaściwy
Pamiętam czasy jak w bulach rodziła sie pierwsza edycja PFL ile to było dyskusji i czasu zanim coś zaczeło sie dziać.
Mysle ze nie ominie nas teraz to samo.
Ktoś pytał czy powstana nowe klany? napewno ale pomyślcie ze dla wielu graczy to powstanie ligi przyczyniło sie do powstania klanów i myśle ze jak będzie dyskusja na temat jakiegoś turnieju to tez bedzie mobilizacja zeby sie zrzeszać i tworzyć związki gotowe do walki w ligach.
Chlebak
słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą

słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą

Witam serdecznie wszystkich !!
No widać już stare dyskusje.... I dobrze bo z takich dyskusji coś wyjdzie - mam bynajmniej taką nadzieję
Ja osobiście jestem spragniony zabijać
więc czekam z niecierpliwością jak coraz to większa ilość graczy z klanów OFP będzie się pojawiało na serwerach ArmA !!
Mam to szczęście, że już posiadam oryginalną wersję i już pogrywam sobie w Multi ale przyznam się szczerze, że dziewictwo w multi ArmA straciłem wczoraj na serwerze Hrystka... i Zarąbiście mi się podobało...
więc CHCĘ JESZCZE JESZCZE !!
Tak jak juz wspomniałem z niecierpliwością czekam na odrodzenie się światka z OFP !! i mam nadzieję, że klany JUŻ SĄ a nowe powstaną i będzie dużo zabawy w odpowiednim klimacie - bynajmniej jak pamiętam w OFP jak ja zaczynałem gre w multi na OFP.
Pozdrawiam wszystkich!!
Vetis

No widać już stare dyskusje.... I dobrze bo z takich dyskusji coś wyjdzie - mam bynajmniej taką nadzieję

Ja osobiście jestem spragniony zabijać

Mam to szczęście, że już posiadam oryginalną wersję i już pogrywam sobie w Multi ale przyznam się szczerze, że dziewictwo w multi ArmA straciłem wczoraj na serwerze Hrystka... i Zarąbiście mi się podobało...

Tak jak juz wspomniałem z niecierpliwością czekam na odrodzenie się światka z OFP !! i mam nadzieję, że klany JUŻ SĄ a nowe powstaną i będzie dużo zabawy w odpowiednim klimacie - bynajmniej jak pamiętam w OFP jak ja zaczynałem gre w multi na OFP.
Pozdrawiam wszystkich!!
Vetis

Eh życie Ah !! to Ty....
-
- ID Steam:
- Numer GG: 9190911
- ID gracza: 596484
Otóż to, muszę znaleść jakiś polski klan 

- Diabl0
- ID Steam:
- Numer GG: 2236900
- ID gracza: 0
I tutaj muszę się zgodzić z Romkiem - zaplanowanie ligi, ułożenie regulaminów, wybranie (i mam nadzieję wkrótce także przygotowanie) odpowiednich map - to wszystko jest czasochłonne. Także ze strony klanów potrzebny jest czas do przygotowań, zaczynając od zakupu gry przez graczy, po poznawanie meczowych mapek, treningi i sparingi.
Także kwestia nowych klanów oraz nowych graczy wymaga motywacji i tutaj też wydaje mi się że prace nad nową ligą, dyskusje i rozmowy zmobilizują nowych graczy nie tylko do dołączania do klanów wywodzących się z OFP (tych wbrew pozorom nie ma dużo) ale także tworzenia nowych, zgrywania się, wspólnego poznawania na serwerach i sparingach.
A najważniejsze od czego powinniśmy zacząć, to zapoznawanie się z mapami, szukanie zdolnych mapmakerów i wspólne rozgrywanie mapek aby wybrać najciekawsze, dobrze zbalansowane i nadające się na mecze.
Także kwestia nowych klanów oraz nowych graczy wymaga motywacji i tutaj też wydaje mi się że prace nad nową ligą, dyskusje i rozmowy zmobilizują nowych graczy nie tylko do dołączania do klanów wywodzących się z OFP (tych wbrew pozorom nie ma dużo) ale także tworzenia nowych, zgrywania się, wspólnego poznawania na serwerach i sparingach.
A najważniejsze od czego powinniśmy zacząć, to zapoznawanie się z mapami, szukanie zdolnych mapmakerów i wspólne rozgrywanie mapek aby wybrać najciekawsze, dobrze zbalansowane i nadające się na mecze.
Co do ligi to można już o tym myśleć i coś zaczynać ale na litość... dajcie się rozegrać a przedewszystkim pograć bo jeszcze niemam Army 

- Drone
- ID Steam:
- Numer GG: 4111057
- ID gracza: 0
Cypek pisze: dajcie się rozegrać a przedewszystkim pograć
Tobie i tak to nie pomoże