[Ogólne] Cold War Rearmed jednak żyje
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: [Ogólne] Cold War Rearmed jednak żyje
Mnie najbardziej brakuje kampanii Resistance. Miała świetnie wykonane misje, super filmiki i dialogi, fabuła również bardzo ciekawa, no i klimat ... taki specyficzny i niepowtarzalny którego nie zaznałem w żadnej innej kampanii ofp. Czy kampania ta będzie również w Cold War Rearmed ? Jak nie, to zainstaluje sobie ofpa, bo mi tęskno ...

- Cleric
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Re: [Ogólne] Cold War Rearmed jednak żyje
Z tego co pamiętam to akcja kampani resistance czasowo działa się wcześniej niż cold war crisis - mimo że powstała jako dodatek do wczesniejszej gry - cofnięcie w czasie akcji.Radeon pisze:Swoją drogą jestem ciekaw czy może BIS pofatygowałby się i zrobił kontynuację zaczynając od ostatniego filmiku z Resistance. Gastovski zostaje na Nogovie, Guba znów ucieka, a Troska gdzieś wsiąka, mimo, że egzekutowano go z naprawde ciężkiej broni to nie można znaleść ciała... Noo to by było ciekawe.
Czyli umiejscowienie akcji tej kampani w czasie przez jej Twórców w stosunku do czasu akcji CWC automatycznie przesunęło kampanię CWC jako dalszą część/rozwiniecie niejako Resistance - cos a'la Młode wilki 1/2