Jak korzystać z uzbrojenia w Strykerze ?
Moderator: Inkwizytor
Re: Jak korzystać z uzbrojenia w Strykerze ?
Dobry jest, szkoda tylko że wystarczy 1 strzał z granatnika aby poszedł do piachu(zresztą abrams też) co trochę(nie wiem jak jest w realu) utrudnia życie tankera.
- hetzer
- ID Steam:
- Numer GG: 6892564
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Amerykanie sądzą, iż ABRAMS (w najnowszej wersji - M1A2) jest podobno "niezniszczalny" dla ręcznej (lekkiej - domyśle RPG) broni przeciwpancernej. Słyszałem "opowieści" z Iraku o Abramsie który przyjął na siebie siedem bezpośrednich trafień z granatnika RPG i zdołał dotrzeć do bazy. Osąd pozostawiam wam.Dawidson pisze:Dobry jest, szkoda tylko że wystarczy 1 strzał z granatnika aby poszedł do piachu(zresztą abrams też) co trochę(nie wiem jak jest w realu) utrudnia życie tankera.
W ArmA mamy chyba do czynienia z młodszym modelem M1A1, który chyba jest trochę bardziej "miękki".
Witam szanownych forumowiczów!
Mam następujące pytanie: czy po przejęciu kontroli nad ZSMU (klawisz V) można stosować przybliżenie optyczne? Czy jesteśmy skazani na jeden widok?
Mam następujące pytanie: czy po przejęciu kontroli nad ZSMU (klawisz V) można stosować przybliżenie optyczne? Czy jesteśmy skazani na jeden widok?
- [PR] Slavko
- ID Steam:
- Numer GG: 157910
Niby dobrze kolega słyszał tyle że nie 7 a 11! było o tym dosyć głośno że po jedenastu rpegach czołg bez najmniejszych problemów dotarł do bazy.Słyszałem "opowieści" z Iraku o Abramsie który przyjął na siebie siedem bezpośrednich trafień z granatnika RPG