[Addony] FDF Sound Pack 1.1
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Re: [Addony] FDF Sound Pack 1.1
Poprzednia wersja po prostu wymiatała! Gra nie była taka "plastikowa", piękny klimacik 
Zasysam!

Zasysam!
Nie moge sie zgodzic. FDFsound pack jest slaby. Lepszy jest ModWarSound pack, choc tez wciaz ma wady. Generalnie na dzis brak jest dobrego soundpacka. Najlepiej zrobic sobie samemu, ale to niestety wymaga troche czasu i zabawy.-=HuNTeR=- pisze:Poprzednia wersja po prostu wymiatała! Gra nie była taka "plastikowa", piękny klimacik
Zasysam!
Retired. Unavailable until further notice.
- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
W pelni zgodze sie z FF! Ani jeden ani drugi w pelni nie jest w stanie zastapic dzwiekow i dac satysfakcjonujace odczucia. Szkoda tylko ze tyle serwerow nie wpuszcza graczy z modami :/
Niestety, szukam wciaz dzwiekow i mimo zrobienia wlasnego packa (mix Modwar+WGL+wlasne dzwieki), to wciaz nie mam odczucia realistycznego odwzorowania dzwiekow pola walki. Strasznie to irytuje. Nic bardziej nie psuje zabawy niz beznadziejne dzwieki (a juz bisowskie sa poprostu szczytem beznadziejnosci i to sie nie zmienilo od czasow OFP).Forrestal pisze:W pelni zgodze sie z FF! Ani jeden ani drugi w pelni nie jest w stanie zastapic dzwiekow i dac satysfakcjonujace odczucia. Szkoda tylko ze tyle serwerow nie wpuszcza graczy z modami :/
to jest gra... w dodatku komputerowa... więc czegoś takiego nigdy nie doświadczyszFirefly pisze:Niestety, szukam wciaz dzwiekow i mimo zrobienia wlasnego packa (mix Modwar+WGL+wlasne dzwieki), to wciaz nie mam odczucia realistycznego odwzorowania dzwiekow pola walki. Strasznie to irytuje. Nic bardziej nie psuje zabawy niz beznadziejne dzwieki (a juz bisowskie sa poprostu szczytem beznadziejnosci i to sie nie zmienilo od czasow OFP).Forrestal pisze:W pelni zgodze sie z FF! Ani jeden ani drugi w pelni nie jest w stanie zastapic dzwiekow i dac satysfakcjonujace odczucia. Szkoda tylko ze tyle serwerow nie wpuszcza graczy z modami :/

Tyle, ze mozna sie starac miec mozliwie najbardziej realistycznie odwzorowane dzwieki. Wiele gier ma niezle sample dzwiekowe, ale tego nie mozna powiedziec ani o OFP ani o Arma. WGL byl dosc dobrze udzwiekowiony, tak samo zreszta ECP. A dzwieki Bisowe? No coz... chyba nie odpowiadaja nikomu.Garbol pisze: to jest gra... w dodatku komputerowa... więc czegoś takiego nigdy nie doświadczyszbo zawsze będzie coś nie tak.
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
mi odpowiadaja, nie przeszkadzaja, nie nudza, nie mecza i ogolnie jestem zadowolony. Jak dla mnie dzwieki w Arma sa bardzo dobre i bardzo dobrze wprowadzaja mnie w nastroj i klimat pola bitwy.Firefly pisze:A dzwieki Bisowe? No coz... chyba nie odpowiadaja nikomu.
Czy sa realistyczne, tego oceniac nie bede, nigdy nie slyszalem szturmujacego abramsa na zywo, tak samo jak nie slyszalem kanonady ostrzeliwujacych kalasznikowow.

Albo jestes malo wymagajacy albo z przekory twierdzisz, ze jestes zadowolonyklamacz pisze:mi odpowiadaja, nie przeszkadzaja, nie nudza, nie mecza i ogolnie jestem zadowolony. Jak dla mnie dzwieki w Arma sa bardzo dobre i bardzo dobrze wprowadzaja mnie w nastroj i klimat pola bitwy.Firefly pisze:A dzwieki Bisowe? No coz... chyba nie odpowiadaja nikomu.
Czy sa realistyczne, tego oceniac nie bede, nigdy nie slyszalem szturmujacego abramsa na zywo, tak samo jak nie slyszalem kanonady ostrzeliwujacych kalasznikowow.

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Tu sie zgodze z klamaczem. Nie zawsze superrealizm daje najciekawsze efekty. Dzwiek lecacego BH w ArmA jeset REWELACYJNY! I naprawde nie obchodzi mnie czy jest zgodny z rzeczywistoscia bo daje duza radosc zarowno jak sie go pilotuje albo jest sie obserwatorem nad ktorym on przelatuje.
Klamacz tez ma racje ze dzwieki BISowe nie sa meczace - nawet kilkugodzinna jazda Abramsem nie meczy.
Klamacz tez ma racje ze dzwieki BISowe nie sa meczace - nawet kilkugodzinna jazda Abramsem nie meczy.