[Addony] New 3rd Person View
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
[Addony] New 3rd Person View
hedcrusha na forum BiSu poinformował o wydaniu najnowszej wersji swojego addonu.
Link do newsa ArmA-Zone PL
Link do newsa ArmA-Zone PL
Re: [Addony] New 3rd Person View
Jakieś opinie dot. tego dodatku? Gra się przyjemniej? czy też gorzej? Wypróbował ktoś?
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
kiedys raz zagralem i dziekuje przezyje. Jak dla mnie addon pozbawiony sensu, szczegolnie w grze, w ktorej wlaczenie widoku 3 osoby na serwerze jest widziane jako lamerstwo 

Sądze dokładnie to samo co Kłamacz... Addon zupełnie pozbawiony sensu, a jeżeli jest to widać, że autorowi się strasznie nudziło. Przeciez i tak nie ma szans, zeby ktokolwiek używał takiego addonu na serwerze
. Aczkolwiek dobrze, ze wogole powstaja addony, dlatego nie potepiam tego 

wg mnie przydalby sie taki addon, ktory zezwala na widok 3. osoby gdy sie jest w pojezdzie, a jako piechur tylko 1. osoby.
nazywajcie mnie lamerem, ale np do cti byloby to dobre rozwiązanie. Jechanie przez pol wyspy w czolgu bez widoku 3. osoby jest nieprzyjemne dla uszu i meczące dla oczu.
nazywajcie mnie lamerem, ale np do cti byloby to dobre rozwiązanie. Jechanie przez pol wyspy w czolgu bez widoku 3. osoby jest nieprzyjemne dla uszu i meczące dla oczu.
Wlasnie takie ma byckondor pisze:Jechanie przez pol wyspy w czolgu bez widoku 3. osoby jest nieprzyjemne dla uszu i meczące dla oczu.

Retired. Unavailable until further notice.
wszystko jest kwestią upodobań; znam wielu ktorzy po prostu lubią 3., bo PRZYJEMNIEJ sie jezdzi.
a skoro juz jest ta nieszczesna 3. osoba, to mozna by ją bylo ulepszyc.
a skoro juz jest ta nieszczesna 3. osoba, to mozna by ją bylo ulepszyc.
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Co jak co, ale ta 3rd utrudnia tylko grę. Normalny widok 3rd pozwala widzieć mniej więcej równy obszar po lewej i prawej stronie, a ten? Tylko prawa! ! Z lewej ledo co widać...