[OFP2] OFP2 w 2008 roku
Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3854829
Re: [OFP2] OFP2 w 2008 roku
Radeon pisze: [...] powiem, że Game2 będzie Beta Demo VBS'a 3.
Zastanawiasz sie w ogole co piszesz?
na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
Codemasters potwierdził, że to screen. Gra wykorzysta engine Neon - ten sam uzyty w Colin Mcrae DIRT. Tak wiec, jak Colin bedzie sie sprawowal dobrze to i OFP2 powinno wygladac ładnie. Ale na cos bardziej skomplikowanego od Brothers in Arms bym nie liczył 

- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
alepasztet pisze:Radeon pisze: [...] powiem, że Game2 będzie Beta Demo VBS'a 3.
Zastanawiasz sie w ogole co piszesz?
Tak, a Ty?

-
- ID Steam:
- Numer GG: 3854829
Zwracam honor Radeon. Mam troche nieswiezy umysl dzisiaj, ze tak powiem
, i bylem swiecie przekonany ze Game2 jest robione przez Codemasters. 

Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2007, 15:05 przez alepasztet, łącznie zmieniany 1 raz.
na wyspach bergamutach podobno jest kot w butach :O :O
Radeon pisze: A tam... Już mi się nie chce optymistycznie patrzeć na BiS. Powiem... tak, powiem, że Game2 będzie Beta Demo VBS'a 3.
Rozumiem co miałeś na myśli, bardziej jednak zgaduję, że Game2 BIS-u będzie VBS'em 2 bez połowy innowacyjnych rzeczy, za to z nowym sprzętem i uzbrojeniem zrobionym na podstawie modeli z owego VBS2. Oczywiście nie widzę przeszkód, aby Game2 było pierwowzorem VBS3, w końcu proces ewolucji nie szkodzi w żadnym przypadku samej protoplaście, aczkolwiek zazdrośnicy się znajdą.

SiD pisze:Radeon pisze: A tam... Już mi się nie chce optymistycznie patrzeć na BiS. Powiem... tak, powiem, że Game2 będzie Beta Demo VBS'a 3.
Rozumiem co miałeś na myśli, bardziej jednak zgaduję, że Game2 BIS-u będzie VBS'em 2 bez połowy innowacyjnych rzeczy, za to z nowym sprzętem i uzbrojeniem zrobionym na podstawie modeli z owego VBS2. Oczywiście nie widzę przeszkód, aby Game2 było pierwowzorem VBS3, w końcu proces ewolucji nie szkodzi w żadnym przypadku samej protoplaście, aczkolwiek zazdrośnicy się znajdą.
Gdybyś obejrzał trailer VBS2 to byś wiedział, że to tak naprawdę zbajerowany i podkręcony Armed Assault (ten sam engine).
Game2 powstaje na zupełnie nowym silniku - Poseidon II.
Krótko mówiąc zapowiadają nam się 3 next-genowe tytuły o tematyce hardcore'owego symulatora pola bitwy:
*GAME2 by BIS
*OFP2 by CODEMASTERS
*ENEMY IN SIGHT by ILLUSION SOFTWORKS
I to by było na tyle.
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Z tego co widziałem z niby-trailera z EIS to raczej będzie to kolejna strzelanka niżeli symulacja z edytorem i innymi bajerami.

Trailera? O to poproszę o link, bo ja żadnego nie widziałem, a jestem ciekaw 
EDIT:
Chodzi ci o ten filmik, co niby miał być z Call of Duty 4, a było na nim logo Illusion Softworks? No to kolego jesteś w błędzie. Tamten film przedstawiał zupełnie inną grę, nad którą pracują razem z panami z sąsiedniego studia Pterodon, które pomagało mn. przy Vietcongach.
Jak narazie żadnego filmu z Enemy in Sight nie było, tylko trochę zdjęc, więc nie można od tak oceniać produkcji.

EDIT:
Chodzi ci o ten filmik, co niby miał być z Call of Duty 4, a było na nim logo Illusion Softworks? No to kolego jesteś w błędzie. Tamten film przedstawiał zupełnie inną grę, nad którą pracują razem z panami z sąsiedniego studia Pterodon, które pomagało mn. przy Vietcongach.
Jak narazie żadnego filmu z Enemy in Sight nie było, tylko trochę zdjęc, więc nie można od tak oceniać produkcji.