Niestety chyba się wszyscy srogo zawiedliśmy .Myslałem że wszystko ewoluje a tu co mamy ...kurde który to rok? 2001 , 2002? Porównajmy ARMA i .... CRISIS
Specjalna ranga - Weteran
Re: Specjalna ranga - Weteran
Algrab nie zauważyłeś że większość z "weteranów" powypełzała z nor mając nadzieję na klimatyczne coopy ARMA?
Niestety chyba się wszyscy srogo zawiedliśmy .Myslałem że wszystko ewoluje a tu co mamy ...kurde który to rok? 2001 , 2002? Porównajmy ARMA i .... CRISIS
- klamacz
- ID Steam:
- Numer GG: 2019934
- ID gracza: 2320644
- Kontakt:
Zajcew pisze: (...) Niestety chyba się wszyscy srogo zawiedliśmy.(...)
z naciskiem na chyba, a nawet raczej nie

niestety raczej tak, przynajmniej w tej postaci w jakiej jest teraz.

Core 2 Duo E6300@2.24 + Scythe Ninja Plus | Asus P5B Deluxe | GeiL Ultra 2x1GB 800 | Ati x1800XL IceQ3 | SB Audigy 4 | Tacens Valeo 460W | Seagate B 7200.10 250GB | Razer Copperhead+SteelPad QcK | Creative HS-600 | iiyama 19" lcd
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Ja tam sie nie zawiodłem. Pozwole sobei zacytowac swoja wypowiedz z innego forum (lenistwo sie objawia
)
Mefiu pisze: Ja jednak bede bronil Army. Kupilem ja ze wzgledu na gre multiplayer i powiem szczerze, ze sie nie zawiodlem. Moze nie do końca zostalo spelnione to, czego oczekiwalem, ale nie jest zle. Gra po sieci sprawia mi radosc i to chyba jest najwazniejsze. Pozatym mimo wszystko nie moge narzekać na plynnosc mimo iz mam wersje 1.00.
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Ja rowniez wstawie sie za ArmA. Po sieci gra sie bajecznie i nie kumam tych narzekan.
Zajcew pisze: Algrab nie zauważyłeś że większość z "weteranów" powypełzała z nor mając nadzieję na klimatyczne coopy ARMA?
Niestety chyba się wszyscy srogo zawiedliśmy .Myslałem że wszystko ewoluje a tu co mamy ...kurde który to rok? 2001 , 2002? Porównajmy ARMA i .... CRISIS![]()
Zauwazylem, tyle ze pytanko do tych "weteranow" co tam sobie porabiali w oczekiwaniu na Duzego Patcha OFP? Bo jesli chodzi o klimat drodzy Panowie, to jego nie zapewnia "nowy lepszy proszek", tylko ludzie z jakimi dzien w dzien umawiamy sie na gre. Chcialbym wiec, wywolany do tablicy, uswiadomic Wam wszystkim tym ktorzy raczyliscie "powypelzac" z okazji "nowego CWC", ze przez Wasze ukrycie straciliscie wiele na przestrzeni tych paru lat / miesiecy. Z klimatu wlasnie.
Poza tym w OFP po sieci zawsze gralo sie bajecznie, zreszta nic nie zastapi slynnego "siedzenia w lobby". To dopiero bajka. A ze i teraz w wersji Duzego Patcha gra sie bajecznie - coz, tylko dziekowac BIS.
Panowie lekko zboczyli z tematu, więc ja się nawrócę.
Ranga weteran to wg mnie za duże przedsięwzięcie, tak jak wspomniał zabix - zaraz pojawi się pełno osób, które uznają że na taką rangę zasługują i spytają czemu oni jej nie dostali.
Myślę, że dobrym pomysłem byłby wspomniany już wcześniej znaczek przy nicku (np. ^ lub +) albo po prostu każdy z nas dałby sobie w podpis charakterystyczną graficzkę, jak np. ta zrobiona przeze mnie.

Ranga weteran to wg mnie za duże przedsięwzięcie, tak jak wspomniał zabix - zaraz pojawi się pełno osób, które uznają że na taką rangę zasługują i spytają czemu oni jej nie dostali.
Myślę, że dobrym pomysłem byłby wspomniany już wcześniej znaczek przy nicku (np. ^ lub +) albo po prostu każdy z nas dałby sobie w podpis charakterystyczną graficzkę, jak np. ta zrobiona przeze mnie.

arma2 zasysa...
- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Administracja forum podjęła decyzję - rangi specjalnej WETERAN nie będzie. 
Dziękujemy wszystkim za opinie i dyskusję.
Dziękujemy wszystkim za opinie i dyskusję.