[Addony] Kolejne addony od Vilasa...

http://arma2.pl

Moderatorzy: eJay, OFman, Inkwizytor

Awatar użytkownika
Tajgeer
ID Steam: tajgeer

[Addony] Kolejne addony od Vilasa...

Post autor: Tajgeer »

Dawno nie widzieliśmy porządnych jednostek polskich w ArmA, ale teraz je ujrzymy.

Link do newsa ArmA-Zone PL
Awatar użytkownika
Yac
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: [Addony] Kolejne addony od Vilasa...

Post autor: Yac »

Taajger - pomyśl zanim napiszesz.
Dawno nie widzieliśmy porządnych jednostek polskich w ArmA, ale teraz je ujrzymy.
:mrgreen: powalił mnie ten fragment. Bo co kurna - tak dużo ich jest? Tylko ja i Vilas coś zrobiliśmy i wydaliśmy z wojaków i pojazdów pod ArmA. Nie wspominam świetnej paczki wysp "no grass" bo to nie jednostki wojska. I żaden z nich nie był porządny? Może zdefiniujesz co to znaczy - porządny? Albo jeszcze lepiej wydaj taki addon :mrgreen: Oczywiście mój PSF-GROM to słabizna a i paczka powstała z mojej i vilasa współpracy też słabizna? No i jakoś poza pojazdami nie widać tam jednostek. Na przyszłość zastanów się zanim coś palniesz jak łysy grzywką o parapet :mrgreen: mój ty "porządny" autorze newsa....
Obrazek
Awatar użytkownika
klamacz
ID Steam:
Numer GG: 2019934
ID gracza: 2320644
Kontakt:

Post autor: klamacz »

troche go pobronie, choc konstrukcja zdania nie byla trafna :)

"dawno nie widzielismy porzadnych jednostek ..." - chyba chodzi mu o to, ze po wydaniu polskich zolnierzy przez Ciebie Yaciek i Vilasa byla przerwa, dla glodnych nowych addonow, dluga - stad okreslenie "dawno nie widzielismy".
Akurat moje zdanie jest takie, ze te konkretnie jednostki Vilasa nie sa najlepsze, wlasciwie z jego paczki addonow jedyne co mnie zachwycilo to bronie: Beryl z Eotechem i Beryl z Cobrą ...

a jesli chodzi o Twoje addony, Yaciek, to wiesz dobrze, ze to pierwsza klasa. Tajgeer mlody newsmaker jest, ma prawo czasem niedoprecyzowac mysli :) Jestem pewien, ze nie chodzilo mu o to, o co go oskarzasz.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Yac
ID Steam:

:mrgreen: Ej ja piszę o konstrukcji zdania właśnie. Bo po takim wpisie jaki zrobił to aż się prosiło o mały opieprz ;) Nie martwcie się o brak polskich addonów. Będą - i to nowe , niech tylko wyjdzie SDK :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Robi
ID Steam:
Kontakt:

Post autor: Robi »

YacieK pisze: Będą - i to nowe , niech tylko wyjdzie SDK :mrgreen:

No przydałoby się wreszcie zrobić ligę krajową w oparciu o polskie jednostki ;) ... prawda?
Tak dla zasady: Zawsze po niewłaściwej stronie!
Awatar użytkownika
Tajgeer
ID Steam: tajgeer

Post autor: Tajgeer »

YacieK pisze: Taajger - pomyśl zanim napiszesz.
:mrgreen: powalił mnie ten fragment. Bo co kurna - tak dużo ich jest? Tylko ja i Vilas coś zrobiliśmy i wydaliśmy z wojaków i pojazdów pod ArmA. Nie wspominam świetnej paczki wysp "no grass" bo to nie jednostki wojska. I żaden z nich nie był porządny? Może zdefiniujesz co to znaczy - porządny? Albo jeszcze lepiej wydaj taki addon :mrgreen: Oczywiście mój PSF-GROM to słabizna a i paczka powstała z mojej i vilasa współpracy też słabizna? No i jakoś poza pojazdami nie widać tam jednostek. Na przyszłość zastanów się zanim coś palniesz jak łysy grzywką o parapet :mrgreen: mój ty "porządny" autorze newsa....

Powiem tak, iż nie chodziło mi o to, aby cię obrażać. Obecnie jesteś jednym z najlepszych polskich addonmakerów (obok Vilasa). Nie traktuj tego jako krytykę.

Jeśli chodzi o budowę zdania, to według mnie jest poprawna. Po wydaniu polskich zolnierzy przez Ciebie, YacieK i Vilasa byla spora przerwa w wydawaniu dobrych addonów o tematyce "polskiej". Stąd została użyta taka forma zdania, a nie inna. ;)

Jeszcze raz podkreślam, iż nie chodziło mi o to aby obrazić Cię lub powiedzieć coś krytycznego na addony twojej produkcji, bo według mnie nic nie można im zarzucić (zarówno jak i Tobie).
Awatar użytkownika
Yac
ID Steam:

@ Taajger - ja się nie obraziłem ani nie obrażam. 8) Użyłeś po prostu niefortunnego zdania. A przez to informacja była ..hmm..jaka była. Nieprecyzyjna i wypaczająca trochę rzeczywistość . Nowy user po takiej informacji miałby wrażenie że nic nie ma z polskiej sceny ArmA. I tyle ;]

@ Robi
Ano przydałaby się taka liga i to jak najszybciej. Z polskim "sprzętem". - jest tylko jedno ale - BIS i ich powalona polityka z SDK. Pisałem już o tym w innym wątku. Jak na razie mój PSF - GROM trafił do 6thSense Mod sickboya. Pomimo że to wersja Beta został bardzo ciepło i dobrze przyjęty. Miła sprawa - ale milsza by była gdyby jednak powstał taki polski "mod" i swego rodzaju kanon polskich addonów dla łatwiejszego dostępu graczy do nich i giercowania w swojskich - pszenno buraczanych klimatach IV RP :mrgreen:
Obrazek
Firefly
ID Steam:

Post autor: Firefly »

YacieK pisze: pszenno buraczanych klimatach IV RP :mrgreen:

Kartoflowo-buraczanych :P
Retired. Unavailable until further notice.
Awatar użytkownika
Radeon
ID Steam:
Numer GG: 4014140

Post autor: Radeon »

Kartoflano, a nie kartoflowo. :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
kondor
ID Steam: Przemek_kondor
Kontakt:

Post autor: kondor »

Jest to jedno z tych zdan, ktore mogą zmieniać znaczenie w zaleznosci od perspektywy czytelnika. Jednakze formalnie jest poprawne i wyraża to, co chciał przekazać
Awatar użytkownika
Robi
ID Steam:
Kontakt:

Post autor: Robi »

YacieK pisze: ...gdyby jednak powstał taki polski "mod" i swego rodzaju kanon polskich addonów dla łatwiejszego dostępu graczy do nich i giercowania w swojskich - pszenno buraczanych klimatach IV RP :mrgreen:

No jakaś kontynuacja Marchewki by się przydała. Mam tylko nadzieję, że ten odpowiednik dla AA nie powstanie u schyłku Army, tak jak miało to miejsce z OFP :?
Swoją drogą moim cichym marzeniem byłoby, żeby np. w lidze międzynarodowej klany reprezentujące swój kraj grały swoimi narodowymi jednostkami 8) , ale jak na razie to takie "marzenie ściętej głowy" :mrgreen:
No ale w końcu od czegoś trzeba zacząć :D
...ja zacząłem od marzeń :twisted:
Tak dla zasady: Zawsze po niewłaściwej stronie!
Zablokowany

Wróć do „Komentarze do newsów ARMA2.pl”