Psy wojny- problem
Moderator: Inkwizytor
Psy wojny- problem
Witam, mój problem jest taki że zająłem Czernogorsk i jednostki Marines są już na lądzie i nic w ogóle się nie ruszają, Shatfoe powiedział że siły grupy zadaniowej zakładają baze w porcie i nic nie ma żadnej bazy.
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Re: Psy wojny- problem
Trochę tematów istnieje np.
viewtopic.php?f=63&t=2520
viewtopic.php?t=4358
viewtopic.php?t=4281
Przeszukaj forum pewnie znajdziesz więcej tematów. Szukaj nie tylko pod "Psy wojny" ale i pod "Dogs of War".
viewtopic.php?f=63&t=2520
viewtopic.php?t=4358
viewtopic.php?t=4281
Przeszukaj forum pewnie znajdziesz więcej tematów. Szukaj nie tylko pod "Psy wojny" ale i pod "Dogs of War".
Przeszukałem całe tematy na misje Dogs of War/Psy Wojny i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem, restartowałem misje i na początku tej misji pojechałem podbić Czernogorsk, podbiłem wszystkie obozy w czernogorsku były na zielono i nie zaliczyło mi tego zadania, czy ta baza rozstawiona przez jednostki Marines w Czernogursku jest do czegoś potrzebna ?
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Poczytaj poradnik eJay'a lub poszukaj innego. Kampania była grana 5-6 lat temu i może być problem ze szczegółami a i patch'e mogły coś zmienić.
Jeśli masz Operation Arrowhead to spróbuj zagrać kampanię A2 na nim lub odwrotnie jeśli grasz ją na OA to odpal na czystej Arma2.
Oczywiście A2 i OA muszą być połączone w Combined Operations jeśli chcesz grać na OA.
Jeśli masz Operation Arrowhead to spróbuj zagrać kampanię A2 na nim lub odwrotnie jeśli grasz ją na OA to odpal na czystej Arma2.
Oczywiście A2 i OA muszą być połączone w Combined Operations jeśli chcesz grać na OA.
Można już zamknąć, złapałem Łopoteva dałem go Rosjanom lecz po scenie Brzytwa to ID**CI wydałem im rozkaz żeby schowali się przed specnaz to nie oni dają się zabić. Skończyłem tą ******* kampanie