brak folderu kampani
Moderator: Inkwizytor
brak folderu kampani
chciałbym zainstalować kampanie... ale nie ma folderu do którego mogę wsadzić addnot... po prostu go nie ma, czy mugłby mi ktoś wskazać jak nazywa się ten folder i gdzie jest? bo nie wiem co jest z tym
Re: brak folderu kampani
Podeślij link do kampanii, obczaję i postaram się pomóc.
- vynaratorski
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Tak jak napisał vynaratorski pliki kampanii (lub folder z kampanią) wrzucasz do folderu Campaigns, który samemu musisz utworzyć w głównym folderze army 2.
W większości kampanii masz plik readme, w którym napisane jest jak ją uruchomić, gdzie wrzucić itd.
W większości kampanii masz plik readme, w którym napisane jest jak ją uruchomić, gdzie wrzucić itd.
http://www.armaholic.com/page.php?id=14208
to link do kampani, utworze ten folder i sprawdzę tyle że mam wersje steam
to link do kampani, utworze ten folder i sprawdzę tyle że mam wersje steam
Nawet w opisie jest napisane jak ją zainstalować
U mnie działa bezbłędnie, czytaj opisy zanim zapiszesz kolejny taki temat.Installation:
Extract the .pbo file(s) to your ArmA2\Campaigns folder.
wiem że jest zapisane, sęk w tym że nie zadziałało i tak
-
- ID Steam:
Bardzo fajna kampania. 
Upewnij się, że folder nazwałeś Campaigns, a nie np: campaign. Sprawdź też czy plik wypakowałeś do ..\arma 2\campaigns\*.pbo, a nie np: ..\arma 2\campaigns\blood on the sand\*.pbo

Upewnij się, że folder nazwałeś Campaigns, a nie np: campaign. Sprawdź też czy plik wypakowałeś do ..\arma 2\campaigns\*.pbo, a nie np: ..\arma 2\campaigns\blood on the sand\*.pbo
fakt, nazwałem go źle ale nawet jak to zmieniłem nic nie działało... nie wiem też gdzie go zrobić, w pierw prubowałem z program files\arma potem w foldeże arma OA a na koniec w foldeże steam ( głównym 8 GB licząc mody )
-
- ID Steam:
Folder campaigns masz zrobić w głównym folderze army 2, tam gdzie ją zainstalowałeś, już jaśniej się tego nie da chyba wyjaśnić
(w nim będą takie foldery jak: addons, missions, mpmissions, expansions, keys, itp oraz pliki readme od gry, exeki i cała reszta).

zrobiłem to wcześniej ale źle nazwałem, teraz działa
wielkie dzienki