Pierwsze wrażenia
Moderator: Inkwizytor
Re: Pierwsze wrażenia
Dałem pięć, gdyż to jest alpha, ale i tak wymiata. Te fpsy trochę przerażają, ale ogólnie jest spoko.
- Pit
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Polska recenzja na TVGRY.pl: http://tvgry.pl/?ID=3262
- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- Kontakt:
Ogólnie po paru minutach spędzonych z grą muszę powiedzieć, że jest tak jak Panowie wyżej już wspominali, dużo lepiej z płynnością gry niż w Armie 2. Mam nadzieję, że BIS nic w tej kwestii nie sknoci w finalnej wersji i będzie można udźwignąć nawet ostrą zawieruchę bitewną na kompie który niekoniecznie jest mega wypasiony. Póki co na plus i czekam na rozwój wydarzeń 

- Suchar
- ID Steam:
- Numer GG: 4663741
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Mam nadzieje ze to 320 km kwadratowych jednak nie wplynie znaczaco na osiagi, chociaz zobaczymy jak bedzie wygladala stolica wyspy.

- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- Kontakt:
No właśnie tego się głównie obawiam, że na większej i bardziej szczegółowej wyspie może jednak sprzęt zaliczyć czkawkę
. No ale póki co nie ma co z fusów wróżyć tylko czekać na bete i finalną wersję.
btw. siemanko Suchar !

btw. siemanko Suchar !

Cóż, gra mnie oczarowała mimo tego iż gram na Low. Coś niesamowitego, gra się bardzo przyjemnie szczególnie MP. Oglądając filmiki na youtube byłem sceptycznie nastawiony, dopiero jak kolega podarował mi lite, zobaczyłem z czym mam do czynienia. Tego samego dnia kupiłem wersję alpha. 
Bardzo fajnie wygląda poruszanie się postaci do tego mamy różne postawy. Gra się zajebiście DM, inaczej niż w ARMA2, pamiętam że granie DM w ARMA2 denerwoawało mnie. No i ta roślinność wygląda super. Czekam na ciężki sprzęt głównie na czołg ABRAMS.

Bardzo fajnie wygląda poruszanie się postaci do tego mamy różne postawy. Gra się zajebiście DM, inaczej niż w ARMA2, pamiętam że granie DM w ARMA2 denerwoawało mnie. No i ta roślinność wygląda super. Czekam na ciężki sprzęt głównie na czołg ABRAMS.