Misja juz jest zrobiona, ma ja tylko przeniesc do odprawy, poniewaz ja nie potrafie. Co do tej pomocy to odsylaja do linkow i raczej tam nie znajduje odpowiedzi na moje pytania.A mission maker ma na zadanie stworzenie misji juz przezemnie przygotowanej wczesniej
Czyli masz genialny pomysł który ktoś ma zrobić dla ciebie ?
Ludzie tutaj pomogą ci dojść do tego w jaki sposób zrobić skrypt, czy który z gotowych zastosować.
Jeżeli szukasz kogoś kto zrobi to za ciebie, to się zgubiłeś.
Moj pierwszy post odpowie na to pytanie. Pisac na xsw@vp.pl lub pwPo prostu trudno będzie Ci kogoś znaleźć. Jak to się mówi kij ma 2 końce i nie przypuszczam, żeby ktoś chciał się angażować i poświęcać swój czas dla projektu o którym niewiele może się dowiedzieć. Doświadczony MM sam sobie dobiera ludzi z którymi chce współpracować i dobrze się bawić, a w tym przypadku to nie wiadomo czy cokolwiek wypali, bo też nie wiadomo z czym ma się do czynienia. Oczywiście nie ganię Twojego podejścia, to Twoja decyzja, ale spójrz na to z drugiej strony.
Dowie sie co i jak. Tak szukacie by mnie zmieszac z blotem, a problem z czytaniem u was wystepuje. I nie ciagnijmy tej dyskusji bo nic to nie wnosi.