Problem z DayZ
Moderator: Inkwizytor
Problem z DayZ
Siemka, sorki jak zły dział . Otóz od tygodnia nie moge rozwiazać tego problemy ... A więc , zakupiłem se na Gry-Online.pl Arma 2 OA .. chcę pograć na dodatku DayZ , lecz zawsze jest coś nie tak .. Nie wiem czy mam mieć podstawową Arma 2. Patchowałem gre , lecz zawsze coś nie tak .. Proszę o pomoc.
Re: Problem z DayZ
DayZ wymaga ArmA2: Combined Operations czyli Arma2 + Arma2: Operation Arrowhead, a do tego odpowiedniego beta patcha.
To znaczy że jak mam Arma 2 OA to musze jeszcze se pobrać ArmA2 ?
- Slawek
- ID Steam: EC_Zadra
- Numer GG: 11973988
- Kontakt:
Nie pobrać tylko kupić.
Pierwszą instalujesz ArmA2, potem Operation Arrowhead do tego samego folderu. Jak wszysto zrobisz dobrze, to na pulpicie będziesz miał skrót pod nazwą ARMA 2 Combined Operations.
Pierwszą instalujesz ArmA2, potem Operation Arrowhead do tego samego folderu. Jak wszysto zrobisz dobrze, to na pulpicie będziesz miał skrót pod nazwą ARMA 2 Combined Operations.
Z tego co mi wiadomo, army nie musze kupować, jak juz to dodatek . YY?
Można chyba użyć Arma2: Free jako "podstawki"
-
- ID Steam:
- ID gracza: 209283
Do dayz można ściągnąć arma2free zamiast kupować podstawkę. Wszystko chodzi elegancko tylko trzeba się pogodzić z niskiej jakości teksturami.
Aha, to miło .. E tam, ważne że mogę cieszyć się grą . Dziękuję za pomoc. Temat do zamknięcia