Jak stworzyc własny serwer
Moderator: Inkwizytor
Jak stworzyc własny serwer
witam jak stworzyc własny server i by kolega mógł by się dołączyc do niego?
Re: Jak stworzyc własny serwer
Wchodzisz w Multiplayer i wciskasz nowy. Jeśli jesteście w tej samej sieci lokalnej (pewnie nie), to wybierz LAN - w przeciwnym razie TCP/IP.
Musisz mieć publiczne IP, żeby kolega mógł się do Ciebie połączyć (jeśli używacie TCP/IP). Jeśli nie masz, to musicie się bawić hamachi, czy jak to tam się nazywa.
Musisz mieć publiczne IP, żeby kolega mógł się do Ciebie połączyć (jeśli używacie TCP/IP). Jeśli nie masz, to musicie się bawić hamachi, czy jak to tam się nazywa.
Aha zobaczę co da się zrobic tylko jest jeszcze 1 problem on ma pirata a ja orginał czy będziemy mogli razem zagrac??? Może znacie jakiś poradnik gdzie jest to napisane??? Bo szukałem i znaleśc nie mogę.A to forum jest chyba jedyne gdzie użytkownicy jeszcze wchodzą na dział OFP
.Znalazłem też te opcje zaawansowane w edytorze ale mam problem.W Armie gdy chciałem ludzi w helikopterze dawałem nazwę Helikoptera na "helka" i w inicjacji wpisywałem {_x moveinCargo helka} forEach units group this tam działało a tu taj piszę ,że jakieś ustawienia czasu globalnego coś w tym stylu.Nie wiem dlaczego nie działa 

Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2011, 19:54 przez erere1223, łącznie zmieniany 1 raz.
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Na tym forum nie uzyskasz porad dotyczących nielegalnej wersji gry.
ale ja mam orginała...Boshe spytałem się tylko czy da się -,- Może niedługo będziecie chcieli zdjęcie gdzie na czole będzie napisane erere1223 a obok mej twarzy płytka z OFP???? Jak chcecie mogę dac zdjęcie gdzie na kartce będzie napisany mój nic a obok niego płyta z grą...
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2011, 19:56 przez erere1223, łącznie zmieniany 1 raz.
- ufoman
- ID Steam:
- Kontakt:
Zamiast dramatyzować proponuję zajrzeć do regulaminu forum i się do niego zastosować.
jeżeli masz się tylko mądrowac to lepiej nic nie pisz -,- A oto dowód ,że mam orginała http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 411tg.jpg/
- ufoman
- ID Steam:
- Kontakt:
Mam nadzieję, że teraz jasno widzisz o co mi chodzi. Jeśli dalej nie zauważasz problemu to już nic nie poradzę. Jednocześnie informuję, że za teksty typu: "jeżeli masz się tylko mądrowac to lepiej nic nie pisz" nic dobrego nie czeka.Aha zobaczę co da się zrobic tylko jest jeszcze 1 problem on ma pirata a ja orginał czy będziemy mogli razem zagrac???
Ale to JA jest użytkownikiem tego forum i podałem zdjęcie ,że JA mam orginała a nie udowodnisz mi ,że on jest na tym forum -,- I co bana mam dostac za to ,że użytkownik będzie mi tutaj pisał o regulaminie zamiast o odpowiedzi???
Widzę, że masz kłopoty ze zrozumieniem sytuacji. Wytłumaczę więc jak krowie na miedzy.
Poprosiłeś o pomoc w nawiązaniu połączenia gry nielegalnej z legalną:
Zamykam - temat porusza problem, w którym uczestniczy nielegalna wersja.
Jeśli masz inne problemy, z którymi Twój kolega nie jest związany, nie wahaj się pytać.
Poprosiłeś o pomoc w nawiązaniu połączenia gry nielegalnej z legalną:
Twój kolega to pirat i nie pomożemy mu. To warunek konieczny.witam jak stworzyc własny server i by kolega mógł by się dołączyc do niego?
Zamykam - temat porusza problem, w którym uczestniczy nielegalna wersja.
Jeśli masz inne problemy, z którymi Twój kolega nie jest związany, nie wahaj się pytać.
Czy tylko ja mam problem ze zrozumieniem sensu tego zdania?I co bana mam dostac za to ,że użytkownik będzie mi tutaj pisał o regulaminie zamiast o odpowiedzi???