Komendy różnego typu
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
Komendy różnego typu
Witam ,szukam komend np. że żołnierz ćwiczy walkę wręcz (widziałem takie coś w misji pokazowej ONZ) , znalazłem (dokładniej skopiowałem) komendę ze sanitariusz reanimuje żołnierza . Szukam komend takiego typu że żołnierze coś tam rozmawiają itp. Również znalazłem komendę taką , że mechanik naprawia wóz ( tylko animacja) . Szukam innych komend ale tego typu właśnie co wymieniłem , mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi . Prosił bym o pomoc 

-
- ID Steam:
- Numer GG: 1070609618
- ID gracza: 58579
Re: Komendy różnego typu
http://community.bistudio.com/wiki/ArmA2:_Moves
Ta strona to prawdziwe El Dorado jeśli chodzi o różnorakie komendy/listę broni itp. Pogrzeb, to się sam przekonasz...
Ta strona to prawdziwe El Dorado jeśli chodzi o różnorakie komendy/listę broni itp. Pogrzeb, to się sam przekonasz...
poszukaj na armaholic.com dodatku o nazwie animation view czy jakoś tak i załączając go wyświetlasz animację którą chcesz z wszystkich dostępnych w grze po czym kopiujesz tą która ci się podoba i w własnej misji w inicie jednostki (przy uruchomieniu) wpisujesz dana frazę z początku po czym wklejasz treść skopiowanej animacji i dana jednostka ja wykonuje
proste - a i łatwiejsze to bo możesz powiedzieć kiedy (wyzwalacz) ma robić animacje a nie jak chciałeś komendą 
link: http://www.armaholic.com/page.php?id=60 ... =ANIMATION - pobierasz to i załączasz
i cacy glacy 
W Init Jednostki (przy uruchomieniu) wpisujesz to:
UnitName playMove "AnimationName";
po czym wpisujesz treść wcześniej skopiowanej animacji z aniamtion viewer
proste i w 100% sprawdzone i działające 
P.S. no tak pan nade mną dobrze podał należał by się punkcik reputacji ale kłopot w tym ze nowicjusz nie zaczai co i jak i są podane tylko treści aniamcji i niefajnie wchodzić i wychodzić z gry w te i z powrotem i kolejno animacje po animacji pisać a więc mój pomysł lepszy bo klikasz na animacje w wyświetlaczu animacji i bodajże klikasz "play" i on pokazuje jak animacja wygląda jedna po drugiej
\/ \/ \/ \/ \/ \/

link: http://www.armaholic.com/page.php?id=60 ... =ANIMATION - pobierasz to i załączasz

W Init Jednostki (przy uruchomieniu) wpisujesz to:
UnitName playMove "AnimationName";
po czym wpisujesz treść wcześniej skopiowanej animacji z aniamtion viewer

P.S. no tak pan nade mną dobrze podał należał by się punkcik reputacji ale kłopot w tym ze nowicjusz nie zaczai co i jak i są podane tylko treści aniamcji i niefajnie wchodzić i wychodzić z gry w te i z powrotem i kolejno animacje po animacji pisać a więc mój pomysł lepszy bo klikasz na animacje w wyświetlaczu animacji i bodajże klikasz "play" i on pokazuje jak animacja wygląda jedna po drugiej

P.S. - jeśli pomogłem przyznaj punkt reputacji, Ciebie to nic nie kosztuje a innym tak wiele daje 
Polecam (film YouTube)

Polecam (film YouTube)
Dzięki za pomoc, tylko ten program z armaholic jest do Army II a ja mam tylko Armę OA .
mimo to moim zdaniem powinien zadziałać gdyż A2 jest starsza od OA przez co OA czyta żeczy pod A2
pozdrawiam 

P.S. - jeśli pomogłem przyznaj punkt reputacji, Ciebie to nic nie kosztuje a innym tak wiele daje 
Polecam (film YouTube)

Polecam (film YouTube)
Bez podstawki OA czyta tylko niektóre rzeczy z podstawkiSieku12 pisze:mimo to moim zdaniem powinien zadziałać gdyż A2 jest starsza od OA przez co OA czyta żeczy pod A2pozdrawiam

nick w grze: Jasina