Nom ja się nie mogę kolejnej imprezy doczekać ;]
Moderatorzy: Romanov, Inkwizytor
Ja nie mam uprawnień by w ten temat wejść a co dopiero zdjęcia zamieszczać ;dPtashek pisze:Swoje emocje wyraziłem wcześniej w tym temacie: viewtopic.php?f=59&t=3662 i tam też proszę o zamieszczanie sweet foci z imprezy![]()
Jeszce raz powtażam:
Megaśna impreza na którą czekałem ( ne tylko ja ) z niecierpliwością. Udana na 10000000000000....... % . Zajebista atmosfera i możliwość poznania was wszystkich to było właśnie to czego sie spodziewałem. Myśle że mnie i tych którzy również byli tam pierwszy raz jak i stałych bywalców , zbliżyło jeszcze bardziej do siebie. Dięki Romkowi za to że impreza mogła się odbyć. Teraz mam do was wszystkich jeszcze większy szacunek bo to nie będą już tylko głosy z TS'a jak to napisał Intruder. Teraz już znacie gębe waszego pilota
![]()
Chciałem też podziękować Pitowi, że mogłem się z nim zabrać i za to że miał cierpliwos do odpowiadania na wszystkie moje pytania w drodze na Romanovo i z powrotem![]()
JESZCZE RAZ DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM ZA ZAJEBIŚCIE MILE SPĘDZONY CZAS. SERDECZNIE POZDRAWIAM I DO USŁYSZENIA NIEBAWEM.