Romanovo 2010
Moderatorzy: Romanov, Inkwizytor
- Kristof
- ID Steam:
- Numer GG: 6186420
- ID gracza: 2565124
Re: Romanovo 2010
Roman dla mnie bajka podpisuje sie
podaj konto he he

Wiesz, brzmi świetnie ale są dwie kwestie :
- ile będzie osób bo od tego zależy rozkład kosztów
- kto tego świaniaka ubije i kto go potrafi przygotować
)
Ze swojej strony wolał bym aby świniak przyjechał już ubity i oporządzony, bo lubię zwierzątka i w innym przypadku mógłbym to źle znieść
Czy zakup świniaka mógłby sugerować, że nie musimy się specjalnie napinać na robienie dużych zakupów do jedzenia? 
- ile będzie osób bo od tego zależy rozkład kosztów
- kto tego świaniaka ubije i kto go potrafi przygotować

Ze swojej strony wolał bym aby świniak przyjechał już ubity i oporządzony, bo lubię zwierzątka i w innym przypadku mógłbym to źle znieść

Sprawa świniaka wygląda tak :
Świniaczek byłby w piatek juz ubity i upieczony tak aby go tylko podpiekać na rożnie na ognisku i piwkiem polewać
nikt tak naprawdę już się nie bawi w prawdziwe pieczenie na ognisku bo to jest troche skomplikowane i łatwo mięso zepsuć.
cena którą podałem jest ceną gotowego upieczonego profesjonalnie świniaczka.
Pozdrawiam
PS Świniaczek byłby w piątek a czy do soboty coś z niego zostanie nie wiem
W Moszczenicy jest kilkanaście sklepów spożywczych tak wiec sądze ze problemu z kupieniem czegoś do zjedzenia nie bedzie
jest tez pizzeria i knajpka
) Sklepy monopolowe są dobrze zaopatrzone.
Gwoli przypomnienia w pierwszym wątku jest aktualizowana lista uczestnikow imprezy
Świniaczek byłby w piatek juz ubity i upieczony tak aby go tylko podpiekać na rożnie na ognisku i piwkiem polewać
nikt tak naprawdę już się nie bawi w prawdziwe pieczenie na ognisku bo to jest troche skomplikowane i łatwo mięso zepsuć.
cena którą podałem jest ceną gotowego upieczonego profesjonalnie świniaczka.
Pozdrawiam
PS Świniaczek byłby w piątek a czy do soboty coś z niego zostanie nie wiem
W Moszczenicy jest kilkanaście sklepów spożywczych tak wiec sądze ze problemu z kupieniem czegoś do zjedzenia nie bedzie
jest tez pizzeria i knajpka

Gwoli przypomnienia w pierwszym wątku jest aktualizowana lista uczestnikow imprezy
Chlebak
słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą

słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą

Witam
Romek ...można sie załapać?.....Jeśli tak to podeslij na gg szczególy,lub moge piknąć telefonicznie ....1709873
Pozdrawiam.
Romek ...można sie załapać?.....Jeśli tak to podeslij na gg szczególy,lub moge piknąć telefonicznie ....1709873
Pozdrawiam.
- Kristof
- ID Steam:
Romek co do ubicia i wypatroszenia bardzo chetnie 

ja też za świniakiem jestem, procentów raczej nie będę mógł zażywać, ale się najem 

cfog skończył się na kill'em all
No to będzie dopiero uczta..... jak burżuje normalnie
Nr konta i czekamy na określenie ile trzeba przelac pieniążków.
Romek pomysł przedni. Ja od jutra do pracy... Ale plust tego taki, że bd kasa i czas szybciej zleci. Bo na pewno nie ja jeden sie nie moge doczekac Romanova 2K10

Romek pomysł przedni. Ja od jutra do pracy... Ale plust tego taki, że bd kasa i czas szybciej zleci. Bo na pewno nie ja jeden sie nie moge doczekac Romanova 2K10

- Kristof
- ID Steam:
Jesli chodzi o Ice i Belowa to chetnie pojade po nich 

- RozekPoland
- ID Steam: RozekPoland
- Numer GG: 24417445
- Kontakt:
O kurdę! Będzie Rożek! Nie ma bata, muszę tam być! Nie mogę przegapić takiej okazji! Zrobię sobie foty ze światowej sławy swetrem!

Panowie, żeby nie było jak ze zgłoszeniami do VB, że wszyscy krzyczą, że się zgłaszają, że grają, że będą kosić i jak przychodzi co do czego to nagle musimy werbować węgrów...
Ramanovo to poważna sprawa i realna, a nie wirtualna. Aby to zorganizować Romek musi sobie ustawić pracę, życie domu na ten weekend i wiele innych ogranizacyjnych spraw. Właśnie dlatego należy to potraktować na serio, bo drastyczne wahania we frekwencji względem zgłaszających się, a realnie obecnych to dla Romka nie są żarty.
Im więcej nas tym lepiej ale niech to będzie realne. Tutaj węgrów ani włochów nie da się zwerbować
Over'n'out
Ramanovo to poważna sprawa i realna, a nie wirtualna. Aby to zorganizować Romek musi sobie ustawić pracę, życie domu na ten weekend i wiele innych ogranizacyjnych spraw. Właśnie dlatego należy to potraktować na serio, bo drastyczne wahania we frekwencji względem zgłaszających się, a realnie obecnych to dla Romka nie są żarty.
Im więcej nas tym lepiej ale niech to będzie realne. Tutaj węgrów ani włochów nie da się zwerbować

Over'n'out

- Kristof
- ID Steam:
Nie wiem jak inni ale ja pozanie Romka i innych graczy znajomych z np TS traktuje bardzo powaznie