Tutorial przyda się też pilotom, którzy nieco już opanowali latanie lub chcą wymienić się doświadczeniami.
Stworzę mapkę z masą pojazdów i zaczniemy naukę (,,klient sobie życzy co chce ogarnąć, wszystkie opcje to parę dni roboty

- teoretyki (widza o uzbrojeniu przeciwlotniczym, gdzie kiedy czym atakować, nie ma dobrego pilota który rozwali GAU-em tunguskę- zrozumienie tego zdania to pierwszy krok w stronę bycia pilotem)
- pokazanie wpływu uzbrojenia na pojazd (siedzisz w pojeździe a ja ci udowadniam, ze masz się katapultować

- podstawowe manewry lądowania i niskiego latania (lądowanie ,,na kołach" i podstawa lotu)
- zaawansowanego lądowania (różne sztuczki, lądowanie bez zmiany pułapu, zatrzymanie na niewielkiej wysokości w krótkim czasie.
- prowadzenie ognia z helikoptera (wyplenić rushe na nieznany teren, tj. chowanie za przeszkodą wychylanie czoła i eliminowanie celu)
- prowadzenie ognia z samolotu (czyli bardziej umiejętność korzystania z uzbrojenia)
- trening celności (siadasz w samolocie/helikopterze i naparzasz działkiem lub bombami lub hydrami w biednego instruktora)
- ewakuacja w obszarze objętym ogniem przeciwlotniczym (lub tego nie robienie, nauka korzystania z mapy)
Preferuję do tej nauki TeamSpeaka, bez TS-a też mogę douczać ale jakość będzie słabsza.
Przydałaby się też pomoc jakiegoś mission makera gdyż edytor jedynie w podstawie opanowałem.
Chętnym proszę o kontakt na podany niżej adresik. Aktualnie dostępny jestem od 10 do 15-16.
kontakt: 9864510