ArmA 2: Operation Arrowhead
Moderator: Inkwizytor
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Re: ARMA 2: Operation Arrowhead
Wnioskując z tego co napisał barth89, osobnik 2m1r znowu się przyp**a do mnie.
Chłopie nie wysilaj się bo dodałem Cię do listy wrogów i twoje posty są dla mnie nie widoczne, forum mi ich nie pokazuje.
Jesteś zwykłym, pospolitym trolem, którego posty nie mają żadnej istotnej treści. Żegnam!
Chłopie nie wysilaj się bo dodałem Cię do listy wrogów i twoje posty są dla mnie nie widoczne, forum mi ich nie pokazuje.
Jesteś zwykłym, pospolitym trolem, którego posty nie mają żadnej istotnej treści. Żegnam!
Mów mi milordzie łapserdaku!
Na razie jest to informacja NIEOFICJALNA (z powodu braku OFICJALNEJ notki prasowej), jednak znając życie pewna jak zwykle w przypadku LEM. Wszystkie sklepy przesuwają wysyłkę towaru, gdyż nie otrzymają do końca tygodnia żadnych pudełek z gotową grą. Jak zwykle pada pytanie - a kiedy Arrowhead pojawi się w Polsce? Spróbujemy dzisiaj pocisnąć LEM w tej sprawie, chociaż będzie z tym ciężko.
Ale ktoś jest nerwowy na tym forum... ja tylko poprosiłem o jakieś info potwierdzone o tym... wnioskowanie daty premiery na podstawie plotek uważam za nie poważne, lepiej poczekać na konkretne info a potem płakać na forum
Poza tym przedtem gram.pl podawał daty 17 i 24 czerwca więc coś w tym musi być

- barth89
- ID Steam:
- Numer GG: 5828812
- ID gracza: 0
Niech obniżą cenę OA, tak jak to było z ArmA 2, kiedy się spóźnili z premierąeJay pisze:Jak zwykle pada pytanie - a kiedy Arrowhead pojawi się w Polsce? Spróbujemy dzisiaj pocisnąć LEM w tej sprawie, chociaż będzie z tym ciężko.

Phenom II X2 550 @ 3.5 & Zalman 9700NT <> Radeon 4850 512MB DDR3 @ 700/1100 & Auras Fridge <> 4 GB DDR2 800MHz GeIL Ultra + PDP Patriot <> AsRock A780GXH 128M <> SB X-Fi Xtreme Audio <> Pentagram Silent Force 460W <> Windows 7 64-bit
I tak już obniżyli. 59 zł za nową grę to chyba nie jest zbyt dużo?
To nie nowa gra tylko dodatek a poza tym należy mi się odszkodowanie za straty moralne, no bo ta świadomość ze reszta europy/świata gra a Polacy nie, dobija 

Za dodatek nie jest tak dużo. Cena OK. Z tą nową grą to trochę przesadziłeś eJay:)
Spec Służby
- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
No tak nie koniecznie... bo na dodatek to aż za dużo a na nową grę to ciut za mało.
Zobaczycie, że się pozytywnie zaskoczycie po zainstalowaniu gry i patcha konsolidującego ArmA2 i OA
Zobaczycie, że się pozytywnie zaskoczycie po zainstalowaniu gry i patcha konsolidującego ArmA2 i OA

Mów mi milordzie łapserdaku!
Wczoraj Jeszce było 24 czerwca
A ja jestem święty mikołaj to jest nowa gra chodzi w trybie oddzielnym od ARMYII nawet jeśli jest możliwość dogrania, dodatkiem można nazwać gdy coś tylko i wyłącznie dogrywamy do podstawowej wersji w postaci nowej np. kampanii, misji i paru addonów. A tu prócz tego ma masz udoskonalony tryb animacji sytemów militarnych, nowy engine. eJay* napisał prawdę. Więc kurde nie wciskajcie kitu jak nieznacie się i nic nie wiecie.2M1R pisze:To nie nowa gra tylko dodatek...