Gdzie zakupic Armed Assault ENG w Polsce ?
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- Numer GG: 5997674
- ID gracza: 0
Gdzie zakupic Armed Assault ENG w Polsce ?
Moze ktos moglby dac mi link ? Nie zamierzam kupowac gry w PL , dluzo tlumaczenia . Nie moge tez kupic za granica , gdyz poziom cen jest kosmiczny . Zdarzaja sie takie sytuacje , ze gdzies jest do kupienia oryginalna wersja jezykowa . Prosze , nie moge przepuscic takiej gierki .
Użytkownik zbanowany do dnia 14.12.2007

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
Re: Gdzie zakupic Armed Assault ENG w Polsce ?
Oryginalna wersja jezykowa to czeska do nabycia u naszych poludniowych sasiadow z 999KC 
A tak na powaznie teo angielska wersja jeszcze nie miala premiery a i raczej malo prawdopodobne ze pojawia sie jakies egzemplarze w polsce.

A tak na powaznie teo angielska wersja jeszcze nie miala premiery a i raczej malo prawdopodobne ze pojawia sie jakies egzemplarze w polsce.
Myślę, że desperaci mogliby spróbować kupić w UK przez znajomych - ostatnio sporo Polaków w Anglii 
Sam mam tam kumpla, kto wie, może dałby się namówić.

Sam mam tam kumpla, kto wie, może dałby się namówić.
W uzupełnieniu do poprzedniego posta:
kupowanie gier np. w Anglii ma 2 zalety: brak błędów w tłumaczeniu i dostępność łatek.
Mam GRAW w wersji Eng i bez problemu go spatchowałem łatkami ściągniętymi ze stronki, zdaje się że z łatkami PL jest krucho.
Co do Army, to w jakiejś zachodniej recenzji czytałem, że tłumaczenie na angielski też jest kiepskie (czyli ogólnie trzyma poziom całego produktu).
Główną wadą gierek z UK jest niestety cena. W PL wydano taką gierkę Specnaz - kosztowała 10 czy 20 zeta. Nie grałem, ale podobno straszny chłam. W UK kosztowała ok. 20 funtów. Na ich zarobki to grosze, ale jak się przeliczy na nasze to mamy Armę - i podobną grywalność
kupowanie gier np. w Anglii ma 2 zalety: brak błędów w tłumaczeniu i dostępność łatek.
Mam GRAW w wersji Eng i bez problemu go spatchowałem łatkami ściągniętymi ze stronki, zdaje się że z łatkami PL jest krucho.
Co do Army, to w jakiejś zachodniej recenzji czytałem, że tłumaczenie na angielski też jest kiepskie (czyli ogólnie trzyma poziom całego produktu).
Główną wadą gierek z UK jest niestety cena. W PL wydano taką gierkę Specnaz - kosztowała 10 czy 20 zeta. Nie grałem, ale podobno straszny chłam. W UK kosztowała ok. 20 funtów. Na ich zarobki to grosze, ale jak się przeliczy na nasze to mamy Armę - i podobną grywalność

-
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- ID gracza: 0
- Kontakt:
SubKavon pisze: kupowanie gier np. w Anglii ma 2 zalety: brak błędów w tłumaczeniu i dostępność łatek.
Nie masz racji. Jeżeli nie jestes rodowitym Anglikiem to nie wyłapiesz drobnych błędów w tłumaczeniu. A z łatkami na polskie wersje gier nie miałem jeszcze nigdy problemów.

To masz małe doświadczenie do dziś pamiętam jakie były jajaca z Polską łatką do RvS 

- Forrestal
- ID Steam:
- Kontakt:
Sa problemy z polskimi wersjami - gdzies chyba widzialem info na pudelku ze na polskiej wersji nie da sie grac w necie 

Nie masz racji. Jeżeli nie jestes rodowitym Anglikiem to nie wyłapiesz drobnych błędów w tłumaczeniu. A z łatkami na polskie wersje gier nie miałem jeszcze nigdy problemów.
Nie jestem rodowitym Anglikiem, ale akurat angielski znam nieźle. Drobne błędy pół biedy, gorzej jak są grube albo gdy nie przetłumaczono większych fragmentów tekstu (zdarza się, nie?)
Mam oryginała Medieval 2 Total War i zarówno grę, jak i instrukcję przetłumaczono nieźle, tyle że ta sama opcja inaczej nazywa się w grze, a inaczej w instrukcji. Idzie się rozeznać, ale to jednak wkurza.
A co do łatek, to jak myślisz, do której wersji łatka wyjdzie NAJPIERW?
- Forrestal
- ID Steam:
- Kontakt:
SubKavon pisze: A co do łatek, to jak myślisz, do której wersji łatka wyjdzie NAJPIERW?
Do czeskiej

Ha ha spryciula, co?