Virtual Battle - ogólna dyskusja.
Moderatorzy: VoY, Inkwizytor
- olo101
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Re: Virtual Battle - ogólna dyskusja.
Ja osobiscie mialem na mysli zrobienie krotkiego filmiku powiedzmy z salwa honorowa. Pozniejszym go zedytowaniu i puszczeniu w obieg na youtube.
Co do tego listu to nie wiem czy to by zrobilo wieksze wrazenie na ludziach niz obejrzenie takiego bajeru. Jak dobrze wiemy sila obrazu jest wieksza niz slowa.
Jesli chodzi o ta zalobe to juz wg mnie troche przesada. Przeciez i tak wiekszosc z nas i tak pogrywa sobie w ciagu dnia i nikt z tego duzego halo nie robi wiec dlaczego mielibysmy odmawiac sobie w czwartek?
Co do tego listu to nie wiem czy to by zrobilo wieksze wrazenie na ludziach niz obejrzenie takiego bajeru. Jak dobrze wiemy sila obrazu jest wieksza niz slowa.
Jesli chodzi o ta zalobe to juz wg mnie troche przesada. Przeciez i tak wiekszosc z nas i tak pogrywa sobie w ciagu dnia i nikt z tego duzego halo nie robi wiec dlaczego mielibysmy odmawiac sobie w czwartek?
Oczywiście ,ogólnie tez się zgadzam z Wami.To tylko była propozycja .Ważne że zareagujemy.A jak ? To już po to tutaj jestesmy żeby ustalić.
Hej...Ok jest żałoba narodowa, ale kasowanie treningu i czwartkowej potyczki to lekka przesada. By jeśli tak mamy podejść, to równie dobrze można wyłączyć telewizor i wyrzucić radio przez okno. Zginęły ważne osoby, ale też i zwykli ludzie. Problem dla mnie jest taki, że już w tej chwili robi się z tego zbyt duża szopka. A jak na 1 listopada, znowu na drogach zginie 50+ osób, nikt nie będzie płakał.
Co do tej salwy honorowej, to powiem, że pomysł nawet fajny, ale boję się, że dzięki temu, że internet jest anonimowy, wielu potraktuje nas, jako ludzi robiących sobie zabawę i kpiny z tej tragedii. To były moje 3 grosze
Co do tej salwy honorowej, to powiem, że pomysł nawet fajny, ale boję się, że dzięki temu, że internet jest anonimowy, wielu potraktuje nas, jako ludzi robiących sobie zabawę i kpiny z tej tragedii. To były moje 3 grosze

To ja wrzuce swój 1 grosz.
Podobnie jak wszyscy jestem poruszony tragedią i współczuję rodzinom ofiar i bliskim. Ale z nami to trochę tak jak z kontyngentem w Iraku czy Afganistanie: żałoba żałobą, a służba służbą.
Podobnie jak wszyscy jestem poruszony tragedią i współczuję rodzinom ofiar i bliskim. Ale z nami to trochę tak jak z kontyngentem w Iraku czy Afganistanie: żałoba żałobą, a służba służbą.
To ja wrzucę moje pół grosza. Moim zdaniem przeżywanie takich wydarzeń jest sprawą osobistą i pozostawmy wybór każdemu z nas czy chce grać w czwartek czy też nie. Narzucanie zachowań jest z góry skazane na niepowodzenie. Pozdrawiam.
Virtual Battle 1st campaign veteran.

- Kuki
- ID Steam:
- Kontakt:
Cieszę się, że mój pomysł się Wam spodobałolo101 pisze:zrobienie krotkiego filmiku powiedzmy z salwa honorowa

wystarczy przecież, że to będzie wrzucone na naszą stronkę VB i dla naszej własnej satysfakcji zrobione.
To co ludzie sobie pomyślą, będzie zależało w jaki sposób dany film czy screenshoty zostaną wykonane.Tom13J pisze:boję się, że dzięki temu, że internet jest anonimowy, wielu potraktuje nas, jako ludzi robiących sobie zabawę i kpiny z tej tragedii.
"Gra to tylko zabawa" - a więc żeby dobrze się bawić, trzeba dobrze grać 

- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Panowie, nawet nie probujcie odwalac takiej blanezady. Salwa honorowa? Screeny? Czy odegranie takiego cyrku w grze komputerowej moze miec jakiekolwiek znaczenie? Nie.
Dlatego darujmy sobie tego typu pomysly, zycie toczy sie dalej.
Dlatego darujmy sobie tego typu pomysly, zycie toczy sie dalej.
- Rafalsky
- ID Steam:
100% racja!ufoman pisze:Panowie, nawet nie probujcie odwalac takiej blanezady.
Co tam salwa honorowa, ustawic 150 F35 i niech przeleca nad lotniskiem, potem 270 czolgow, przemarsze druzyn wszystki jednostki...itd i wszystko na Youtube z dopiskiem laczymy sie w zalu z rodzinna.
Tragiczne!
! NO AMMO CRATES, NO RESPAWN, NO 3D VIEW, NO CHAT !
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
W chwili obecnej zaistniaj problem z serwerem EC. Tym samym nie ma jak przetestować misji #9.
Serwer ma stanąć w rejonie środy. Proponuję więc w nadchodzący czwartek zrobić testowanie misji a sam mecz rozegrać w kolejny czwartek.
Serwer ma stanąć w rejonie środy. Proponuję więc w nadchodzący czwartek zrobić testowanie misji a sam mecz rozegrać w kolejny czwartek.