Mam problem co do tego "SitDown". Jak dam WP Ruszać do, i w uruchamianiu wpiszę this playAction "SitDown", to po dojściu do tego punktu koleś siada i od razu wstaje. Co zrobić, żeby nie wstawał? Jak dam typ WP Stać, to w ogóle nie siądzie, a jak dam skryptowany to wyskakuje błąd, że nie ma skryptu. Nie jestem w tej dziedzinie zbyt zaawansowany, więc problem może być banalny. Mam też problem z połączeniem 2 wyzwalaczy (jeden może być aktywny tylko wtedy, gdy drugi nie jest). Nie wiem też gdzie dokładnie zainicjować zmienna. A co do tej misji, to wrzuciłbym po prostu paru nieuzbrojonych żołnierzy jako jeńców i zmienił im stronę na neutralną, a naszym żołnierzom dał tam punkt trasy dołączyć i prowadzić, i dalej już do ruszać do miejsca ewakuacji. Przynajmniej robiłem tak z cywilami, bo nie wiem, jak zmienić WOC, albo Marines na neutralnych.
EDIT: Już wiem, wystarczy zrobić płk. Cywila, z 0% prawdopodobieństwa i dodać mu do grupy zakładników. Potem wyzwalacz, albo pkt. nawigacyjny i po sprawie. (Piszę, gdyby ktoś miał ten problem).
Misja z jeńcami
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Karol
- ID Steam:
- Numer GG: 15772047
Re: Misja z jeńcami
Wiem, że stara data ale nie będę zakładał nowego tematu.A co zrobić aby jeńcy byli znowu widoczni dla rosjan po aktywacji wyzwalacza ?
I jeszcze jedno.Ci jeńcy mają 0 ammo to co zrobić aby po aktywacji wyzwalacza dostali daną ilość amunicji ?(o ile da się coś takiego zrobić)
I jeszcze jedno.Ci jeńcy mają 0 ammo to co zrobić aby po aktywacji wyzwalacza dostali daną ilość amunicji ?(o ile da się coś takiego zrobić)
W czasie wywiadu dla CNN snajperowi grupy specjalnej zostało zadanie pytanie "Co czujesz, gdy strzelasz w terrorystę?"
Na zadane pytanie snajper wzruszył ramionami i odpowiedział: "Odrzut"
Jeńcy widoczni dla rosjan:
w inicie wyzwalacza
W aktywacji wyzwalacza(broń)
w inicie wyzwalacza
Kod: Zaznacz cały
jeniec1 setcaptive false
Kod: Zaznacz cały
jeniec1 addMagazine "15Rnd_9x19_M9SD";jeniec1 addMagazine "15Rnd_9x19_M9SD";jeniec1 addMagazine "15Rnd_9x19_M9SD";jeniec1 addMagazine "15Rnd_9x19_M9SD";jeniec1 addMagazine "15Rnd_9x19_M9SD";jeniec1 addMagazine "15Rnd_9x19_M9SD";jeniec1 addMagazine "15Rnd_9x19_M9SD";jeniec1 addweapon "M9"
- Karol
- ID Steam:
- Numer GG: 15772047
Wielkie dzięki !
W czasie wywiadu dla CNN snajperowi grupy specjalnej zostało zadanie pytanie "Co czujesz, gdy strzelasz w terrorystę?"