Nauczyciel dla neewbie poszukiwany.
Moderator: Inkwizytor
Nauczyciel dla neewbie poszukiwany.
Jak w temacie, szukam kogos kto znalazl by chwile aby wprowadzic green'a w swiat ARMY.
Manual niewiele wyjasnia, a gra na multi jest wiecej niz skomplikowana. Jako noob poprostu sie w tym gubie.
Mam na koncie sporo shooterow (od klasykow typu flashpoint po Project reality) oraz wiedze taktyczna z zakresu zielonej. Mam nadzieje ze ARMA 2 jest symulatorem pola walki, a nie nastepnym quake'iem w ladnej oprawie, wiec poszukuje ludzi, ktorzy mysla o grze podobnie, a chcieli by podzielic sie doswiadczeniem (czy chociazby nauczyc podstaw)
Za pomoc z gory dziekuje.
Kontakt : x'fire - bebop89
gg - 6901551
Manual niewiele wyjasnia, a gra na multi jest wiecej niz skomplikowana. Jako noob poprostu sie w tym gubie.
Mam na koncie sporo shooterow (od klasykow typu flashpoint po Project reality) oraz wiedze taktyczna z zakresu zielonej. Mam nadzieje ze ARMA 2 jest symulatorem pola walki, a nie nastepnym quake'iem w ladnej oprawie, wiec poszukuje ludzi, ktorzy mysla o grze podobnie, a chcieli by podzielic sie doswiadczeniem (czy chociazby nauczyc podstaw)
Za pomoc z gory dziekuje.
Kontakt : x'fire - bebop89
gg - 6901551
Re: Nauczyciel dla neewbie poszukiwany.
Widze raczej nikle zainteresowanie tematem (nie dziwie sie)
Jednak nadal licze na kogos z wolna chwila i szczerymi checiami, odwzajemnimy sie teamplay'en na publikach : >
Jednak nadal licze na kogos z wolna chwila i szczerymi checiami, odwzajemnimy sie teamplay'en na publikach : >
Pierwsze pytanie, masz już grę? Jeśli nie to na bazie dema też można zrobić wprowadzenie.
Przygotuj sobie Teamspeaka 2 lub 3 i możemy gdzieś poćwiczyć.
Przygotuj sobie Teamspeaka 2 lub 3 i możemy gdzieś poćwiczyć.
wbij na TS3 na chanel berzerka albo publika, uboku graczy grajacych w tryb berzerka lub coopa np. Domination poznasz co i jak. Oczywiscie gra bardziej zespołowa jest na serwerach klanowych lub w trybie Virtual Battle ale najwazniejsze na poczatku to poznac podstawy zanim zacznie sie cos bardziej na powaznie.
Jak najbardziej gierke mam, wstyd sie przyznac ale od jakiegos czasu, jednak multi nietykalem (singla ledwo 2 misje) bo gralem w PR'ke
TS'a oczywiscie mam, tam samo jak mumbla i ventrillo (co kto lubi) juz sie biore za sciaganie TS'a 3jki.
Dobrze wiedziec ze polskie towarzystwo ARMY jednak nie jest zamkniete

TS'a oczywiscie mam, tam samo jak mumbla i ventrillo (co kto lubi) juz sie biore za sciaganie TS'a 3jki.
Dobrze wiedziec ze polskie towarzystwo ARMY jednak nie jest zamkniete

Jak tylko potrafisz słuchać to nie będziesz miał problemów z zaczepieniem się do jakiegoś zespołu.
Daj znać na GG 272204, to dopieścimy ustawienia i może wbijemy się na jakiś serwer celem przećwiczenia paru rzeczy.
Daj znać na GG 272204, to dopieścimy ustawienia i może wbijemy się na jakiś serwer celem przećwiczenia paru rzeczy.
- VoY
- ID Steam:
- Numer GG: 3308113
- ID gracza: 0
Witaj młody padawanie 
Metoda na wyszkolenie w MP jest tylko jedna. Granie i granie, no i jeszcze granie. Większe postępy wykonywać będziesz grając z ziomkami w kontakcie głosowym - TS3.
Projekt Virtual Battle ma dwa zadania - zabawę w wymierze bitewnym i integrację krajowej społeczności. Jeśli tego szukasz - join us!
TS3 - 85.236.109.28:10667

Metoda na wyszkolenie w MP jest tylko jedna. Granie i granie, no i jeszcze granie. Większe postępy wykonywać będziesz grając z ziomkami w kontakcie głosowym - TS3.
Projekt Virtual Battle ma dwa zadania - zabawę w wymierze bitewnym i integrację krajowej społeczności. Jeśli tego szukasz - join us!
TS3 - 85.236.109.28:10667
W sprawie ekipy, w swiat ARMY wejde nie sam, bo z dobrze zgrana 4-5 osobowa paczka. Poprostu postaram sie jak najlepiej przekazac im to, czego naucze sie od was (co by wam juz dupska nie zawracac calym przedszkolem). Niewykluczone jednak, ze bedziemy chcieli dolaczyc do wiekszej formacji.
Voy dzieki za zaproszenie, po krótkiej lekturze nt VB z pewnoscia dolaczymy
Ogolnie dziekuje wszystkim za zainteresowanie sprawa, to dobrze wróży przyszlosci polskich shooterow, sa rozne srodowiska, a zadko spotyka sie ludzi tak otwartych i chetnych do pomocy.
Over & out.
Voy dzieki za zaproszenie, po krótkiej lekturze nt VB z pewnoscia dolaczymy

Ogolnie dziekuje wszystkim za zainteresowanie sprawa, to dobrze wróży przyszlosci polskich shooterow, sa rozne srodowiska, a zadko spotyka sie ludzi tak otwartych i chetnych do pomocy.
Over & out.
Co tu dużo mówić! Mam dopiero pierwszą VB bitwę za sobą i mimo przegranej, jestem zachwycony
. W czwartek znowu do boju.
Voy...rekrutuję też starego kumpla. Wyraża chęć dołączenia do VB, ściągnął już potrzebne rzeczy.
W środę rozumiem trening....see you there guys!!
Szeregowy Tom

Voy...rekrutuję też starego kumpla. Wyraża chęć dołączenia do VB, ściągnął już potrzebne rzeczy.
W środę rozumiem trening....see you there guys!!
Szeregowy Tom
Oczywiscie zapraszamy na jedyną sluszną stronę konfliktu UFA 

Virtual Battle 1st campaign veteran.

- leo209
- ID Steam:
- Numer GG: 1079750
- ID gracza: 0
Hejka panowie , chcialbym sie dowiedziec adres na TS-a 2 gram juz od paru dni ale wole z ekipa polska pograc i oczywiscie czegos wiecej sie dowiedziec,,,,i np podajcie linka gdzie znajde jakis opis , czy instrukcje odnosnie wszystkiego , oczywiscie w multi ....dzieki....