Skok halo więcej
Moderatorzy: kondor, Inkwizytor
Skok halo więcej
Siema nie wystarczały mi te tematy więc chce się zapytać jak zrobić skok halo,i czy morzna wykorzystać ten statek na morzu. 

Re: Skok halo więcej
A i jeszczejedno nie wiem gdzie wpisywac skrypty bo nie gram w arme zbyt wiele więc mogli byście mi wytłumaczyć 

-
- ID Steam:
- Numer GG: 1070609618
- ID gracza: 58579
1. Skrypty wpisujesz chyba w uruchamianiu o tak : this exec "jabadabadu" (jabadabadu to nazwa skryptu). Jeżeli skrypt nie jest domyślnie zawarty w grze (tzn. ściągnięty z internetu albo zrobiony przez ciebie
), to musisz mieć notatnik z nim w folderze misji.
2. Sprecyzuj z tym statkiem. Czy chcesz, żeby leciał nad Czarnorusią i z niego wyskakiwali spadochroniarze, czy jak?

2. Sprecyzuj z tym statkiem. Czy chcesz, żeby leciał nad Czarnorusią i z niego wyskakiwali spadochroniarze, czy jak?
- Argorden
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Co do statku pewnie chodzi mu o te makiety Fregaty i Niszczyciela-odpowiedź brzmi nie.Są to tylko makiety;nie strzelają,nie pływają itp.
A jak chcesz sobie taką makietę w misji wstawić to:
Puste/okręty/niszczyciel lub fragata-stawiasz na morzu i w aktywacji dajesz: this setPosASL [getPos this select 0, getPos this select 1, 0]; this setDir (getDir this);
bo bez tego makieta będzie na dnie a nie na wodzie
A jak chcesz sobie taką makietę w misji wstawić to:
Puste/okręty/niszczyciel lub fragata-stawiasz na morzu i w aktywacji dajesz: this setPosASL [getPos this select 0, getPos this select 1, 0]; this setDir (getDir this);
bo bez tego makieta będzie na dnie a nie na wodzie