Tryb Warfare single player

Dyskusja ogólna, tryb singleplayer tylko o Arma2

Moderator: Inkwizytor

pwi7aaf
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: Tryb Warfare single player

Post autor: pwi7aaf »

No ok, dzięki bardzo wszystkim:) Wrócę dzisiaj o 17 z roboty i zobaczymy co z tego wyjdzie... pewnie jutro Was zasypię pytaniami:P

Jeżeli komuś baaardzo się nudzi, to może mi dać jeszcze kilka porad, wskazówek dotyczących trybu Warfare.... oczywiście w zamian za pomoc zimne dobre piwko wysyłam :D
pwi7aaf
ID Steam:

Będzie mały multiposting:P

Słuchajcie, sprawa wygląda tak: wszystkie rady bardzo się przydały, wczoraj zacząłem rozgrywkę Warfare i oczywiście mam już na wstępie kilka pytań, wątpliwości:

1. Tak jak napisał kolega wcześniej, żebym odznaczył wszystkie AI w ustawieniach, ale teraz jest problem... kiedy atakuje jakąś wioskę to tam nie ma żadnego oporu, dwa-trzy gniazda karabinu maszynowego i tyle... to ja się pytam gdzie jest prawdziwy wróg?? o ile wogóle taki jest... gdzie są jakieś czołgi nieprzyjaciela, śmigłowce, wozy opancerzone itd itp... wziąłem kampanie When Diplomacy Fails i nic takiego nie było... ustawione miałem rekrut (od czegoś trzeba zacząć) na patchu 1.05...

2. Rozbudowa bazy i jednostek : miałem możliwość rozbudowy koszar, fabryki lekkich i ciężkich pojazdów, fabryki śmigłowców i tej od naprawy... i to już jest wszystko?? poza tym nie wiem czemu, ale jakoś mało tych śmigłowców i czołgów było... tego i tego były tylko po 3 rodzaje... czy to jest normalne i gra więcej nie proponuje??

3. Jak zwiększyć dochody z wiosek?? czy można tam wysyłać dodatkowe wozy, żeby przywoziły więcej kasy?? jeśli tak to w jaki sposób??

4. I jeszcze jedna sprawa... czy da sie może gdzieś ustawić, żeby wroga było trochę więcej... nic w parametrach rozgrywki ciekawego nie da sie zmienić...

5. Jak tworzę grę to mogę wejść do niebieskich, czerwonych i chyba zielonych (nie pamiętam) i potwierdźcie czy dobrze rozumuje... jeśli np wybieram niebieskich, to mam odznaczyć reszte AI w niebieskich, co daję to zaznaczenie lub odznaczenie (mówię o kolorze który sam wybrałem w pozycji 1)?? i teraz reszta , czyli czerwoni i zieloni mają zaznaczone AI, ale gdzie oni są?? co to są za oddziały?? czy oni gdzieś się budują, są ich bazy?? jak to jest??:)

6. Gdzie można stawiać radary?? i gdzie można stawiać szpitale polowe?? Bo w menu budowy nie mam takich budynków...

Edit: Pomoże ktoś???:) Chociaż jak ktoś zna odpowiedź na jedno pytanie to niech piszę, nie obraże się:P
pwi7aaf
ID Steam:

No nie wierze... przecież na tym forum musi być jakiś spec, który zna odpowiedzi na te pytania, no koledzy zimny browar czeka :D
Awatar użytkownika
Mumin
ID Steam:

Post autor: Mumin »

Te radary i szpitale to chyba tylko "dekoracja".
Jak pomogłem daj Pozytywa :)

Dziękuje :)
Awatar użytkownika
HTM
ID Steam:
ID gracza: 1408
Kontakt:

Post autor: HTM »

Mumin pisze:Te radary i szpitale to chyba tylko "dekoracja".
W szpitali polowym możesz opatrzeć sobie rany - raczej to nie dekoracja,
tak samo jak antyair radar
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Mumin
ID Steam:

Post autor: Mumin »

Ale wybudować się ich nie da w interfejsie. :(
Jak pomogłem daj Pozytywa :)

Dziękuje :)
Awatar użytkownika
Ikeos
ID Steam:

Post autor: Ikeos »

Jeśli już sie zdecydujesz na grę Online,to wg mnie najlepszym miejscem go grania w Warfare są serwery klanu HotShots(XR1 i Xr2).Prawie zawsze na nich gra najwiecej ludzi.Sciagnij tylko z tego linka- XR Island Pack V1 Release:(zajmuje 250 cos mega).
http://www.hotshots.folkersma.org/
Instalacja jest bezproblemowa,na pulpicie powinny Ci pokazać się 2 ikonki,(ArmA II @ACE-XR2-ta wymaga ACE a ta: ArmA II @XRIPv1 to zwykła wersja Army).Można sobie pograć nie tylko na Czarnorusi,map bowiem do gry w Warfare jest wiecej.Pozdro :)
Awatar użytkownika
seba200
ID Steam:

Post autor: seba200 »

W jakiego warfare grasz? Najlepszy do tej zabawy jest Warfare Beny Edition - http://dev-heaven.net/projects/list_files/warfare-be - wersje są cały czas poprawiane, są na wersje normalne jak i ACE2.
Zapomnij o singlu, najlepszy jest MP i wiecej się nauczysz:)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Arma2 - wydanie 2009 rok.”