Powitania po latach
Moderator: Inkwizytor
Re: Powitania po latach
Cloperflake pisze: Z Romkiem to tylko na forum , spotkanie w realu zawsze skutkuje traumatycznymi wspomnieniami![]()
ps. jego glos na TS powoduje niewielkie negatywne skutki co najwyzej koszmary i moczenie nocne
Cloper zaczynam podejzewac ze sie we mnie kochasz

Chlebak
słuzy do noszenia granatów ktore sie w nim chleboczą

To i ja się przywitam ,żeby nie było....
Witam tych co mnie miło wspominają
i tych co mnie nie chcą wspominać,ale będą pamiętać jak się spotkamy na serwerze (niestety jeszcze nie zakupiłem arma ale ta która posiadam uświadomiła mi ze x800xl niestety nie pociągnie tej giery za dobrze na mid detalach w lesie raptem grywalnie 30-40fps miasto ponad 40fps max co wyciulałem to 53fps z fraps frame rate test w tle w terenie do 60 wiec nie za dobrze - trzeb zakupić nowa grafe)...
Jak by kto pytał to kłania się były [cAc] QbStEr (były bo z powodu nieobecności i jednej nie dokonczonej sprawy usunięty ze składu z czym się w 100% zgadzam nie wiem kto teraz , zarządza klanem [cAc] ale musimy omówić kilka kwestii , co mam nadzieje ugłaska was na tyle ,że będę mógł reprezentować was też godnie w rozgrywkach arma z tagiem [cAc] na początku niku
.....do usłyszenia na TS....)
a do wszystkich w starym stylu LUFA ALL ========<@THC a ci co pija niech pija
Witam tych co mnie miło wspominają

Jak by kto pytał to kłania się były [cAc] QbStEr (były bo z powodu nieobecności i jednej nie dokonczonej sprawy usunięty ze składu z czym się w 100% zgadzam nie wiem kto teraz , zarządza klanem [cAc] ale musimy omówić kilka kwestii , co mam nadzieje ugłaska was na tyle ,że będę mógł reprezentować was też godnie w rozgrywkach arma z tagiem [cAc] na początku niku

a do wszystkich w starym stylu LUFA ALL ========<@THC a ci co pija niech pija

- Death
- ID Steam:
- Numer GG: 3608892
Lufa qba
Już myślałem, że nas opuściłeś na dobre 

AMD Athlon 3800 + || 2GB RAM || GF6600GT 256MB || Asus A8N-E
- Suchar
- ID Steam:
- Numer GG: 4663741
- ID gracza: 1
- Kontakt:
Moja babcia przesyla naleweczke, ktos chetny?
*rozgląda sie po sali* no daaaaaaaawac szkłooo! *ochoczo podnosi baniak z trunkiem w gore
*
*rozgląda sie po sali* no daaaaaaaawac szkłooo! *ochoczo podnosi baniak z trunkiem w gore

Cze Dedziu
, ja was nigdy nie opuszczę! Nie uwolnicie się tak szybko od przekleństwa co nosi imię QbStEr ;P
PS: Z samego rana poleciałem do kumpli do WGE przetestować galaxy 7600 GS zalman edition... w skrócie ku...piiiii...rwa miałem racje x800xl już tego nie pociągnie... Wpadłem do Mareczka dziś rano i pytam czy ma galaxy zalman edition mowi ze ma jedna ale juz jest w budzie u klienta czeka na odbiór (btw zamówiłem sobie na przyszła środę u niego tego galaxy xD) no wiec zacząłem mu wiercić dziursko w brzuchalu i po 20 minutach się złamał wiec czym prędzej DvD z plecaczka D-tools setup , install, mount arma.MyDySy i jedziemy i co się okazuje ???? Wujek Qbster miał racje nic tylko kupować galaxy7600gs DDR-3 zalman edition ,i jeszcze ważna sprawa bez żadnych bólów Tweakerem od Galaxy karta wystartował 690GPU 1680MeM , jak ktoś jeszcze rozważa zakup to polecam ja za swoja zapłacę 515PLN a na allegro chodzą już po 490 ...warto warto warto... a gra idzie bardzo ale to bardzo ładnie w 1280x1024 i tylko Gigas ramu był w tym blaszaku a proc o ile pamiętam Penek D 805 lekko kręcony wiec nie żaden kosior jak E6300 xD .... szykować się szykować pany idą święta będziemy po pasterce < beeeeeeek> przy śledziku i vodeczce w ArmA kosić
PoZyDyRyOoooooooooooooooo ;P

PS: Z samego rana poleciałem do kumpli do WGE przetestować galaxy 7600 GS zalman edition... w skrócie ku...piiiii...rwa miałem racje x800xl już tego nie pociągnie... Wpadłem do Mareczka dziś rano i pytam czy ma galaxy zalman edition mowi ze ma jedna ale juz jest w budzie u klienta czeka na odbiór (btw zamówiłem sobie na przyszła środę u niego tego galaxy xD) no wiec zacząłem mu wiercić dziursko w brzuchalu i po 20 minutach się złamał wiec czym prędzej DvD z plecaczka D-tools setup , install, mount arma.MyDySy i jedziemy i co się okazuje ???? Wujek Qbster miał racje nic tylko kupować galaxy7600gs DDR-3 zalman edition ,i jeszcze ważna sprawa bez żadnych bólów Tweakerem od Galaxy karta wystartował 690GPU 1680MeM , jak ktoś jeszcze rozważa zakup to polecam ja za swoja zapłacę 515PLN a na allegro chodzą już po 490 ...warto warto warto... a gra idzie bardzo ale to bardzo ładnie w 1280x1024 i tylko Gigas ramu był w tym blaszaku a proc o ile pamiętam Penek D 805 lekko kręcony wiec nie żaden kosior jak E6300 xD .... szykować się szykować pany idą święta będziemy po pasterce < beeeeeeek> przy śledziku i vodeczce w ArmA kosić

PoZyDyRyOoooooooooooooooo ;P
- Cleric
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
ehehe lufencja Qbster
fajnie się z Tobą (i resztą ekipy - DREAM TEAM
) lało zagraniczniaków 

fajnie się z Tobą (i resztą ekipy - DREAM TEAM

- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Cześć Qbster. 

Wszelki duch Pana chwali
qurde qubster wrócił z piekła
biada nam biada wierni
qurde qubster wrócił z piekła
biada nam biada wierni

Chlebak

A wrócił ale tylko do stycniaaa ;( a potem witaj Ynverness, no cóż ale będe tam miał internet to nie pakusiać ;P