Advanced Combat Environment - ACE 2
Moderator: Inkwizytor
- thisrox
- ID Steam:
- Numer GG: 6760268
- ID gracza: 0
Re: Advanced Combat Environment - ACE 2
Ale co to jest wogóle to "A.C.E. 2" ??? mod zmieniający cos w grze? czy nowa kampania singleplayer z nowymi misjami? czy co? bo szukalem w googlach i nic 

Tak na szybko to:
- Większy realizm
- Nowe bronie
- nowe pojazdy
- nowe tryby muliti
Jeśli kto może to proszę uzupełnienie mojej odpowiedzi dla niewtajemniczonych...
na zachętę parę fotek:

- Większy realizm
- Nowe bronie
- nowe pojazdy
- nowe tryby muliti
Jeśli kto może to proszę uzupełnienie mojej odpowiedzi dla niewtajemniczonych...
na zachętę parę fotek:

- thisrox
- ID Steam:
- Numer GG: 6760268
nie ma co trzeba zainstalować ,a oprócz tego to jakąś nową kampanie albo pojedyncze misje dodali?
Wie ktoś może jak można brać jeńców/aresztować, jak sprawić żeby wróg się poddawał, jakich modułów ewentualnie w tym celu użyć?
Z Góry Dziękuję
Z Góry Dziękuję
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu...
Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
Prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły!
O czym mowa bo nie wiem, to są real foty z mojego kompa... jak się podoba to super, max detale proc I7, 6gb ram oraz GTX295...polecamDRIVER pisze:Ehhh ten photoshoppotrafi dodac fajnego blooma

- DRIVER
- ID Steam:
- Numer GG: 6869863
Ta wiem o co chodzi... zapomnialem o tych rozmyciach i bloomach w ArmA2. Dla grafy robi fajny postep... Ale w rozgrywce przeszkadzaNexus pisze:O czym mowa bo nie wiem, to są real foty z mojego kompa... jak się podoba to super, max detale proc I7, 6gb ram oraz GTX295...polecamDRIVER pisze:Ehhh ten photoshoppotrafi dodac fajnego blooma

BTW: Czy servery z ACE modem wpuszcza mnie jak bede posiadac jeszcze moda WarFX? Taki modzik ktory zmienia wizualizacje zniszczen

- polikerski
- ID Steam:
Nie wiem czy to aktualne i ewentualnie przepraszam, ale chciałem zapytać się o coś.
Bo jak wcześniej pisali w temacie, żeby z powrotem wstawić dźwięk AI trzeba zmienić :
#define ACE_NOVOICE na //#define ACE_NOVOICE w pliku hpp ace_clientside_config.hpp
Zmieniłem, ale jak chcę zapisać to mi wyskakuje:
Co mam zrobić? 

Bo jak wcześniej pisali w temacie, żeby z powrotem wstawić dźwięk AI trzeba zmienić :
#define ACE_NOVOICE na //#define ACE_NOVOICE w pliku hpp ace_clientside_config.hpp
Zmieniłem, ale jak chcę zapisać to mi wyskakuje:
Kod: Zaznacz cały
Nie można utworzyć pliku C:ProgramFiles/BohemiaInteractive/Arma2/userconfig/ACE/ace_clientside_config.hpp
Upewnij się czy ścieżka pliku i nazwa są poprawne.

Gdy widzisz błysk, jest już za późno...

Piecyk: AMD Phenom II X4 955BE 3.2GHz; Sapphire Radeon HD 6870 DDR5 1GB; 8GB GoodRam DDR2 800MHz
Gigabyte GA-M720-US3; Chieftec GPA-500S; Seagate Barracuda ST3750528AS ATA Device

Piecyk: AMD Phenom II X4 955BE 3.2GHz; Sapphire Radeon HD 6870 DDR5 1GB; 8GB GoodRam DDR2 800MHz
Gigabyte GA-M720-US3; Chieftec GPA-500S; Seagate Barracuda ST3750528AS ATA Device
- Matte
- ID Steam:
- Numer GG: 3470353
- ID gracza: 2166020
Masz wyłączoną grę?
Jestem BIS fanboyem!

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net

FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Polecam mod dźwiękowy do ACE2 o nazwie ACEX_SM. Ekstra sprawa....
Oczywiście jest on dostępny za pośrednictwem SIX_uploader-a.
Oczywiście jest on dostępny za pośrednictwem SIX_uploader-a.

- polikerski
- ID Steam:
Już sobie z tym poradziłem.polikerski pisze:Nie wiem czy to aktualne i ewentualnie przepraszam, ale chciałem zapytać się o coś.![]()
Zmieniłem, ale jak chcę zapisać to mi wyskakuje:Co mam zrobić?Kod: Zaznacz cały
Nie można utworzyć pliku C:ProgramFiles/BohemiaInteractive/Arma2/userconfig/ACE/ace_clientside_config.hpp Upewnij się czy ścieżka pliku i nazwa są poprawne.
Nie miałem uprawnień administratora.Ale dzięki za... pomoc.

Gdy widzisz błysk, jest już za późno...