Dziwny problem z RLE Capture

Edytor Arma (Arma, Arma2, Arma2OA)

Moderatorzy: kondor, Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Acze
ID Steam:
ID gracza: 0

Dziwny problem z RLE Capture

Post autor: Acze »

Witam !!

Ostatnio zainstalowałem najnowszą wersje Real Time Map Editor v5 .. Skonfigurowałem go, nacisnołem Launch ARMA 2 poczym odpalił się lecz tylko jeden jedyny raz .. po wyjściu z gry i po ponownym uruchomieniu pojawia się komunikat "Armed Assault not found. Please start ARMA and try again"..... i tak do bólu .. instalowałem go już 50razy na nowo i nic .. pomyślałem aby uruchomić osobno @RTEditor i działa, wyszłem z gry "Alt+ctrl" odpaliłem Rte Capture status był Activate lecz podczas exportu pojawiał się komunikat Rte Capture ERROR ...

posiadam orginalnego Armeda z najnowszym updatem 1.4 ... co poradzicie ??

specjalnie założyłem temat bo w necie nie znalazłem nic na temat takiego komunikatu ... chciałem nawet już pujśc na kompromis i pracować na starszych wesjach lecz one wymagają patch 1.14 ...
Awatar użytkownika
Matte
ID Steam:
Numer GG: 3470353
ID gracza: 2166020

Re: Dziwny problem z RLE Capture

Post autor: Matte »

Jesteś pewien, że to jest pod ArmA 2? ;]
Jestem BIS fanboyem! :ofp :weteran
FAQ:
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli.
Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję...
All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Acze
ID Steam:

tak jestem pewny że to Arma 2 :) ... wyskakuje komunikat że Rle Capture nie jest otwarty .. jakby wogóle Rle Capture nie było widoczne i nie miało wpływu na nic .. a przecież jest zainstalowane
Acze
ID Steam:

Oki panowie ... udało mi się zapanowac nad tym ... przeinstalowałem gre RTE nie uruchamia mi jej przez launch ale wkońcu pokazuje mi się komunikat CONNECTING którego wczesniej nie było, teraz nareszcie moge zapisywać i wczytywać projekt .. tyle dni mineło zanim to rozgryzłem głupio że zaśmieciłem forum tematem i dopiero po tym jak tu napisałem problem się rozwiązał, mimo to że nikt mi nie odpowiedział :D Pozdrawiam i mam nadzieje ze następny temat który założe nie bedzie już tak Lameski :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Edycja oraz tworzenie misji, skrypty oraz programowanie”