Zawieszenie ArmA 2
Moderator: Inkwizytor
- polo
- ID Steam:
- Numer GG: 1257116
- ID gracza: 0
Zawieszenie ArmA 2
Mam taki problem
Gra się włanczachodzi bez zawieszania i po kilku minutach zawiesza się(staje w miejcu) i tylko reset może pomuc.Czy to wina zasilacza i czy ktoś miał podobną sutuacje ?
Mój sprzet to
Intel Quad Q9550 2,83 ghz
Gainward gtx 260 896 mb 448 bit
4 gb ram
Gra się włanczachodzi bez zawieszania i po kilku minutach zawiesza się(staje w miejcu) i tylko reset może pomuc.Czy to wina zasilacza i czy ktoś miał podobną sutuacje ?
Mój sprzet to
Intel Quad Q9550 2,83 ghz
Gainward gtx 260 896 mb 448 bit
4 gb ram
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2009, 14:01 przez polo, łącznie zmieniany 2 razy.
Jednym z najlepszych sposobów zachowania pokoju jest ciągła gotowość do wojny.
- ufoman
- ID Steam:
- ID gracza: 40452
- Kontakt:
Re: Zawieszenie ARMA 2
Tego sie czytac nie da...polo pisze:Mam taki problem
Gra się włancza normalnie chodzi bez zmulenia i po kilku minutach zawiesza się i tylko reset może pomuc.Czy to wina zasilacza i czy ktoś miał podobnom sutuacje ?
- polo
- ID Steam:
O i vindows vista 64 bit i monito 22 calowy.Na inych grach też taki sam efekt zawieszenia się miedzy inymi Turok
- Maćko
- ID Steam:
- ID gracza: 1
- Kontakt:
A jaki ten zasilacz?
- polo
- ID Steam:
Zaslacz 750 w
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
A firma?! Wiesz, 750W to może być sobie Codegen i taki zasilacz, może być powodem Twoich zwiech. Chyba, że masz markowy to wtedy coś Ci się grzeje.

Witam, mam taki sam problem. Wczoraj kupiłem armę 2 i na początku wszystko było ok. Pograłem w kampanię, początkowe misje bez problemu, ustawienia na high i gra działa dość płynnie. Teraz mam misję w której muszę odnaleźć zabójców sierżanta milsa i nie wiem co się dzieje ale gra zaczęła mi się zawieszać. Dosłownie pogram 5 minut i jest zwis na który najczęściej tylko restart pomaga. Co może być tego przyczyną, czy faktycznie może to być wina zasilacza mam tracera 500 W. Mój komp to intel core 2 duo e6420 2x2,13 GHz, 2x2 GB RAM GoodRam, Gainward geforce GTX260 896 MB? Dodam że dzieje się tak zarówno na najnowszych sterach do grafiki jak i na poprzedniej wersji bo obie sprawdzałem, tak samo jest też na niższych ustawieniach, dziwi mnie to tym bardziej że demko śmigało bez problemów.
- Radeon
- ID Steam:
- Numer GG: 4014140
Ojej, czyżby polska wersja faktycznie była mniej stabilna niż niemiecka? Co ten Lem z grą zrobił.
Możesz odciążyć zasilacz, po prostu taktując wszystkie podzespoły w dół, tylko w celach testowych, żeby sprawdzić, czy na niższych taktowaniach się nie zawiesi.

Możesz odciążyć zasilacz, po prostu taktując wszystkie podzespoły w dół, tylko w celach testowych, żeby sprawdzić, czy na niższych taktowaniach się nie zawiesi.

A możesz powiedzieć jak to zrobić bo szczerze mówiąc nie mam bladego pojęcia