ArmA 2: Operation Arrowhead
Moderator: Inkwizytor
Re: ARMA 2: Operation Arrowhead
Sorki, że post po poscie. Ale jak się wydało gniota po 2 latach od Army 1 to nie wierze ze nagle po 3 miesiącach wydadzą cos mądrzejszego. Nowe kampanie to chłopaki lepsze zrobią niż te czóby. Nie widze powodu do zachwytu..... Tragedia.....Marketing kretinizm i nic więcej........ Chociaż jak wyjdzie to kupie ale ja jestem ps-flaszka 

Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2009, 20:31 przez Jajcor, łącznie zmieniany 1 raz.
Virtual Battle #1 Veteran

Wykoncypuj skąd OFman może to wiedziećmant3z pisze:A skąd to wiesz, moje źródła mówią, że 160km2 jak w mordę strzelił

Wyjdzie nastepna gra bez podstawki i ludzie sie jeszcze bardziej rozejdą..... Wieża Babel 

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Gdzie się rozejdą?
Był Resistance i się nie rozeszli, był Qeens Gambit i też się nie rozeszli... były patche bety i też było z kim grać... teraz też będzie.

Był Resistance i się nie rozeszli, był Qeens Gambit i też się nie rozeszli... były patche bety i też było z kim grać... teraz też będzie.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Akurat to jest prawdziwe tylko dlatego, że poprostu nie miał się kto rozejśćbył Qeens Gambit i też się nie rozeszli

RES był podatawka do Flaszki tak jak QG a teraz ma wyjść nowa Arma.... Mozgiem ruszcie 

- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Jajcor, idź do ofp2.pl, bo mam dobry humor.
Chcesz bilet?
@Rainbow - BMP2 UN, może Indie? To by były jaja
Chcesz bilet?
@Rainbow - BMP2 UN, może Indie? To by były jaja

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Ruszamy mózgiem, nawet móżdżkiem i nie widzimy problemu. I tak się będzie grało w obie. Poza tym skąd możesz wiedzieć co będzie skoro w sumie nic konkretnego nie wiadomo a premiera i tak jest zaplanowana na 2010.
Mów mi milordzie łapserdaku!
Jakbyście nie wiedzieli to jest temat dodatku do Army 2 a nie innej gry 

Jajcor-Siewca ziaren niepokoju.
Mówi tak jakby arma 2 była kompletna kichą a "dodatek" do niej to juz "kuniec swiata"
Arma 2 jest jaka jest nie idealna ale gra sie z przyjemnościa a ten AROŁHET pewnie będzie podobny, coś poprawia coś spieprzą (proporcje?
) ale i tak cieszę sie z jego powstania.
Jak to zwykle BIS
Mówi tak jakby arma 2 była kompletna kichą a "dodatek" do niej to juz "kuniec swiata"
Arma 2 jest jaka jest nie idealna ale gra sie z przyjemnościa a ten AROŁHET pewnie będzie podobny, coś poprawia coś spieprzą (proporcje?

Jak to zwykle BIS

http://www.ret.pl/motylek/ tak na początek