Grał już ktoś w to?

Dyskusje związane ściśle z ArmedAssault ;-)

Moderator: Inkwizytor

Awatar użytkownika
shelton
ID Steam: sheltonpol
Numer GG: 1986662
ID gracza: 1
Kontakt:

Re: Grał już ktoś w to?

Post autor: shelton »

Garbol pisze: shelton - Pewnie że tak, tylko zapału mi brak... heh nie czuje że rymuje :)

Mówiąc szczerze - tak myślałem ;) Ale jakbyś już tego zapału przez przypadek się nabawił, a następnie spędził przy temacie kilka ładnych wieczorów, to nie miałbyś nic przeciwko, żeby ci za to użytkownicy parę groszy na konto wrzucili, co?
Garbol pisze: osobiście jako developer Army czuł bym się nieco oszukany... dlaczego ktoś ma zarabiać w taki sposób na mojej grze? niech sobie zrobią własny symulator pola walki i każą sobie za niego płacić a nie wykorzystują do tego moją grę. Gdybym sobie życzył żeby ludzie płacili za grę przez sieć to by tak było.

Ale łatwiej jest zarobić na cudzym :)

Zmieniłeś temat ;) Ale nic to, bo swymi słowami po prostu potwierdziłeś to, co ja napisałem powyżej... ;)

Zwróć tylko uwagę na jedno - mylisz pojęcia w temacie "za co mam płacić".
Goście nie chcą, byś płacił im za granie multi w ArmA, jak piszesz, tylko za system rozgrywek online, który wymyślili.
To tak, jakbyś stworzył np. system pucharowy w karcianego pokera, a potem zastanawiał się, czy przypadkiem ten, kto wymyślił pokera nie będzie się czepiał, że na tym zarabiasz.
Garbol pisze: shelton, shelton ehhh jak chcesz kupić grę za 150zł (mówię tu o WoW) i płacić abonament przez rok to wyjdzie ponad 800zł za rok grania. Pewnie jak cię stać to płać nikt ci nie zabroni.

Owszem, spędziłem przy WoWie prawie rok i uważam, że było warto.
Awatar użytkownika
GUNN3R2006
ID Steam:
Numer GG: 5893894
Kontakt:

Re: Grał już ktoś w to?

Post autor: GUNN3R2006 »

Może to i klan (lub nie) ale za członkostwo płaci się dlatego żeby inni myśleli,że wszyscy należący do tej grupy to elita.
Ale prawda też jest taka,że te pieniądze pójdą na opłaty za serwer.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja o ArmA”