Marqz pisze:Daj już spokój z tym fatalizmem. To że giera słabo hula to nie nowość.
Nie dam spokoju

Bo dlaczego twierdzisz ze slabo chula???? do czego porownujesz?? Niema gry do kturej mozna porownac. Moze bedzie mozliwosc porownania z OFP2, zobaczymy co to bedzie. Chula jak chula a i te nazekanie na AI tez jest przesadzone, ok AI nie dziala idealnie w wielu przypadkach ale to tylko program!!! Naukowcy maja problem z AI mam na mysli roboty i inne. Maja problem ze zrobieniem auta kture by samo poruszalo sie po drodze, i nie mysle o tym ze kierowca wcisnie guzik na prostej drodze a auto samo przyspiesza i chamuje ale wybor trasy , omijanie przeszkod itp. Zaduzo fantastyki sie naogladali co niektorzy. Pokazcie mi gre gdzie AI jest madrzejsze. Co niektorzy nowi gracze maja wieksza trudnosc w poruszaniu sie po mapie a my narzekamy na AI

W dup..ch sie poprzewracalo haha
AI na biegac, fruwac jezdzic i moze jeszcze czytac w myslach co gracz chcialby zrobic?
Ja osobiscie urzywam w ograniczonym stopniu AI np jako zaloga pojazdu a i tak jak co do czego to sam przejmuje stery albo dzialo, jak AI sie gdzies zaplacze to wywalam z odzialu i sie nie przejnuje, wkoncu to tylko gra. Ale oczywiscie wszelkie ulepszenia mile widziane

Aby byc uczciwym dodam ze konstruktywna ocena ze AI partoli cos jest ok, ale jako uwaga tylko a nie nazekanie.
ufoman: Post masakra, bledow co nie miara. Popraw to.