ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
Re: ArmA2 vs OFP2 (newsy i dyskusja)
Jak czytam co niektóre posty w tym temacie to dochodzę do wniosku że albo co niektórym się tu cholernie nudzi albo mają misję nabicia jak największej liczby postów.
Jeszcze trochę i będziemy czytać na 5 kolejnych stronach jaki ten kamyczek w tym filmie jest gładki. A jaki ten listeczek na drzewie: zielony czy brązowy. A może będzie go można zerwać, zwinąć w ruleczke i zapalić dżointa.
Normalnie masakra!!!
Temat Arma2 vs OFP2 wygasa i zamienia się w sielankową gadke.
Jeszcze trochę i będziemy czytać na 5 kolejnych stronach jaki ten kamyczek w tym filmie jest gładki. A jaki ten listeczek na drzewie: zielony czy brązowy. A może będzie go można zerwać, zwinąć w ruleczke i zapalić dżointa.
Normalnie masakra!!!
Temat Arma2 vs OFP2 wygasa i zamienia się w sielankową gadke.
Wole takie piep... o niczym(choć bez przesady) niż by forum miało "umrzeć" no bo o czym rzeczowym można pisać jak gry jeszcze nie ma. Pewnie o domysłach i to właśnie robimy.
RacjaDawidson pisze:Wole takie piep... o niczym(choć bez przesady) niż by forum miało "umrzeć" no bo o czym rzeczowym można pisać jak gry jeszcze nie ma. Pewnie o domysłach i to właśnie robimy.

- mant3z
- ID Steam:
- ID gracza: 1111
- Kontakt:
Dawno nic nie pisałem 
Wyciągnąłem to z BIF'u

Wyciągnąłem to z BIF'u
now that you mentioned the German PC Action preview, I checked out the Hungarian Gamestar and they made one too. The author is very positive, and for one, he says tha AI is pretty good.
-AI takes cover quickly and uses supressing and covering fire a lot
-the officers move to a vista to scan the area while the soldiers are trying to surround the Razors
-AI uses grenades often
-when bullets pass close to you, the crosshair starts shaking
-the game runs very well on high settigns @ 1680*1050 with Core 2 Duo 6400/ATI 4870
The author recommends everyone to give a shot at the game.

Mów mi milordzie łapserdaku!
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Drugi syndrom Battlefielda?-AI uses grenades often

-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Albo bardziej Call of Duty. Ale przynajmniej (podobno - nie wiem, nie testowałem) lepiej walczą...
PS
Ładowanie w biegu? Rzucanie granatami w biegu? Nurkowanie? Skoki ze (bez) spadochronem? Dopracowane animacje we wnętrzu pojazdów (wychodzenie po rampie ospreya)? Czemu nie
PS
Ładowanie w biegu? Rzucanie granatami w biegu? Nurkowanie? Skoki ze (bez) spadochronem? Dopracowane animacje we wnętrzu pojazdów (wychodzenie po rampie ospreya)? Czemu nie

- mant3z
- ID Steam:
- Kontakt:
Premiera ArmAII została przyspieszona do 19 czerwca przez wydawcę - 505 Games.
Na stronie oficjalnej pojawiły się też szczegóły o żołnierzach z Razor Team - http://www.arma2.com/content-3_pl.html
Na stronie oficjalnej pojawiły się też szczegóły o żołnierzach z Razor Team - http://www.arma2.com/content-3_pl.html
- mant3z
- ID Steam:
- Kontakt:
No i to jest zastanawiające... na blogu piszą, że prace nad zielskiem jeszcze trwają a tu mamy przyspieszenie premiery przez 505G. Czyżby najpierw miała wyjść niedopracowana wersja a potem nas zasypią patchami?Rainbow pisze:Premiera ArmAII została przyspieszona do 19 czerwca przez wydawcę - 505 Games.

Ten wpis jest z zeszłego roku:
"Monday, 12 May 2008"
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2021, 02:03 przez Rainbow, łącznie zmieniany 1 raz.