Współpraca versus PvP
Moderator: Inkwizytor
- SaS TrooP
- ID Steam:
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Współpraca versus PvP
Nie chcę śmiecić w temacie STG, dlatego piszę tutaj. Jakie są wasze ulubione tryby? Ja już pisałem o swoich, fajnie by było, gdyby każdy dodał co zaznaczył i dlaczego.
Re: Współpraca versus PvP
A co mam zaznaczyc, jezeli bardzo lubie CTFy, C&H, Coopy, TDM i CTI? ;>
To pytanie jest dośc takie... hmm... nie teges...
To pytanie jest dośc takie... hmm... nie teges...

- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
Ale coś lubisz bardziej 
A ta ankieta ma pokazywać różnice.

A ta ankieta ma pokazywać różnice.
współpracą nazywasz konkretny typ misji (coop), czy misję, w której gracze muszą współpracować ze sobą?
Ale sprecyzuj. Gdzie miejsce na tzw. "Coop vs Coop". Czy cti/warfare kontra AI czy zywy przeciwnik?

- SaS TrooP
- ID Steam:
- Kontakt:
WARFARE skupia się bardziej na coopie niż PvP. Gracze są rozwaleni po całej mapie i sporadycznie dochodzi do walki między dwoma żywymi dowódcami. A jak na mój gust oprócz SDMów PvP zwykle odbywa się w bezpośredniej bliskości. A w WARAFRE dostaniesz odłamkowym z tanka i finito 

że tak powiem: bullshit.SaS TrooP pisze:WARFARE skupia się bardziej na coopie niż PvP. Gracze są rozwaleni po całej mapie i sporadycznie dochodzi do walki między dwoma żywymi dowódcami. A jak na mój gust oprócz SDMów PvP zwykle odbywa się w bezpośredniej bliskości. A w WARAFRE dostaniesz odłamkowym z tanka i finito
WARFARE skupia się bardziej na coopie niż PvP. Gracze są rozwaleni po całej mapie i sporadycznie dochodzi do walki między dwoma żywymi dowódcami. A jak na mój gust oprócz SDMów PvP zwykle odbywa się w bezpośredniej bliskości. A w WARAFRE dostaniesz odłamkowym z tanka i finito

Nie trzeba żadnych argumentów - robisz z siebie idiotę koncertowo.