Trance pisze:Pytanie 1. Gdzie Ty, Drogi Klamaczu widzisz w modzie jednostki USMC? Są Marines 2003, nie ma tam zadnego desert helmeta...
To są dokładnie te jednostki
http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/i ... 70;t=74909
US Marines 2003, jak sam autor "Agamoth" przyznaje oparte na serialu Generation Kill. Doskonale widac ze ubranie jest w kamuflazu zielonym zaś hełm w pustynnym. Oczywiście dobrze odwzorowuja to co było w filmie ale niekoniecznie nadaja sie do sensownego grania w turnieju

Z drugiej strony zaproponowałem Resistance'ow tego samego autora, ponieważ jakość jest ta sama ale za to jest większa różnorodnosc jednostek i dla przykładu, jeśli chcielibyście być nowatorscy to właśnie konflikty Resistance vs PMC są czymś nowym.
Trance pisze:Hamer SF nie ma za zadanie wnosic nic nowego, to taki ot bajer. Czy jest słaby? Gralem z nim kilka godzin i musze powiedziec, ze zadnych przykrych bugow nie zauwazylem (moze poza wyswietlajacym sie w czasie briefingu błedzie)
Jakość można oceniać różnie, jak widać jest to po prostu pocięty hummer ze standardowego Arma, w dodatku miejscami niedokonczony lub niedopatrzony (np. lusterka nie schodzą się z kadłubem). Błędy to nastepny problem, w modzie turniejowym zwyczajnie nie powinno ich byc.
Trance pisze:L-16 Mortar. Pomimo "braku celownika" gralismy z tym addonem kiedys i mozliwe było niszczenie jadacego z duza predkoscia hamera z baaaardzo (ok 2-3 km) duzej odległosci.
Gratuluje, ja nie potrafiłem trafic sensownie w cel nawet na 200 metrow, przynajmniej nie w zakresie pierwszych 3 czy 4 strzałów. Sięgnięcie celu na 2,5 km i to jadącego uważam za wyczyn, którego ja bym na pewno tym moździerzem nie powtórzył. Ostatni zarzut co do tego addona to taki, że podobno generuje dużo błędów w pliku .rpt (tak piszą

)
Trance pisze:W 100% musze sie zgodzic, ze przydałyby sie nowe, fajne, ciekawe bronie. Jednak to wiaze sie z dosc ługim czasem, az wszyscy sie przywyczaja, a to co robimy nie ma byc ligą, tylko turniejem. Dobrze wiec, jezeli kazdy bedzie dobrze znał bron z ktorej przyjdzie mu pykac
to jest argument, przekonales mnie
Ciesze sie niezmiernie, ze organizujecie ten turniej i chetnie wezme w nim udział. Mam tez nadzieje, ze moje krytyczne uwagi sie przydadzą i Mod, na którym bedziemy grac bedzie sprawiał nam wiecej radosci niz zlosci
Chetnie przyjme tez template misji na maila lub na PW (klamacz -at- gmail kropka com)