Szczerze? a wiesz co? masz dużo racji w tym...Forrestal pisze:Jak narazie to wydaje mi sie ze trio w skladzie Vilas, Topas i Yaciek czuje sie niedocenione przez community i narzeka na to jak to ludzie zachwycaja sie nad CWR zamiast nad ich pracami.
Ja powiem tylko że nie ma we mnie żadnej wrogości do BiS, do CWR ani całej ich fangrupy..nic z tych rzeczy..
I jeżeli z naszych postów lał się jad to (przynajmniej w moim przypadku) było to po prostu trochę goryczy..
trochę żalu za godziny spędzone na researchach, pracy nad texturami, oglądaniu filmów z okresu dla lepszego wyłapania szczegółów itd..
Także pokornie przyznaję się że faktycznie byłem wkurzony gdy zobaczyłem cały ten jubel towarzyszący wydaniu prac z widocznymi błędami merytorycznymi, niedopracowanymi szczegółami.. i z placeholderami (które mi osobiście przypominają stare filmy pokroju Patton itd.. nie mamy tygrysa więc walniemy czarny krzyż na M60; taki placeholder.. ).
Oczywiście każdy kto wie że addony nie biorą się z powietrza nie może odmówić CWR pracy w nie włożonej. Szacunek oczywiście dla nich że porwali się na tak ambitny projekt, trochę rozczarowania dotychczasowymi efektami przy całym krzykliwym marketingu jaki towarzyszył pracom..
i prawdopodobnie weźmiemy sobie z tego całego zamieszania jedną nauczkę.. słusznie zauważono że trzeba się bardziej promować ..także dzięki za krytykę, kubeł zminej wody na łeb..
także.. było trochę emocji.. Święta je wyciszyły.. zabieramy się dalej do roboty
jedziemy dalej.
EOT z mojej strony