Moderator: Inkwizytor
A jaki masz sprzęt? Nie ma u Ciebie więcej FPSów? U mnie są ;> Widok jest taki jak w OFP, więc nie wiem na co narzekasz. Co Ci się nie podoba w tym patchu? Bo jakoś za bardzo nie napisałeś żadnych argumentów... no..prócz tego, że masz mniej fpsów i widok Ci się nie podoba. ;oRavrav pisze:Patch jest do bani... co spowodowało m.in. moje odejście z klanu i zaprzestanie gry w ArmA.
Miało być więcej FPSów i gra miała być bardziej stabilna - a jest mniej FPSów no i gra często się wiesza.
Do tej pory zastanawia mnie fakt dlaczego panowie tworzący AA zmienili ten widok. Robiąc tak drastyczne zmiany w grze, która jest już jakiś czas na rynku sami kopią sobie dół.
Gre odinstalowałem - na dzień dzisiejszy nie wiem czy kupie ArmA 2 czy może OFP 2 - jest też opcja że nic![]()
Ten patch w moim przypadku cofa gre do tyłu... taki gwóźdź do trumny.
U mnie nic się nie wiesza i przyjemności więcej;) Mniej? Niemożliwe..może czas zdefragmentować dysk?:) Znajdź mi jakąś osobę, która powie, że ma mniej fpsów niż na 1.08...;>Ravrav pisze:Sprzęt mam słaby, ale na 1.08 jakoś dało się grać. Co mi się nie podobało... np. to że grałem sobie, grałem... i nagle czarny ekran mi wyskakiwał (co prowadziło do tego że już ponownie nie odpalałem gry). No widok taki jak w OFP... ale ja nie grałem w OFP, grałem w ArmA z fajnym widokiem, a panowie z BISu postanowili go zmienić... bo tak im się chciało (za to wielkie faki im się należą). Sprawa z FPSami wygląda tak, że naprawde mam ich mniej, częściej ArmA przycina i wogóle teraz już nie da się grać... jak wspomniałem nie mam super sprzętu, tak więc nawet na 1.08 nie cieszyłem się z super płynności - nie wiem co tam jeszcze skopali, ale przyjemność z grania znikła wraz z tym patchem.
dalej latają, tylko na niższych pułapachchemik333 pisze: ps. Czyzby w evolution czolgi i bmp przestaly latac![]()
![]()
Co nie zmienia faktu że patch jest skopanyWarynsky PL pisze:1.14 działa o niebo lepiej od poprzednich patchy, ale da się to zauważyć dopiero na odpowiednim pececie. Sprawdzone! Jesli komp nie posiada wydajnego procka i karty grafiki, to 1.14 działa CZASEM wolniej.