Zachecam do wklejania do tego watku starych screenow, ktorymi jeszcze dysponujecie. Niestety wszystko co mialem polecialo dawno temu razem z dyskiem. Ponizej prezentuje obrazki z kwietnia 2003 roku, przetrwaly tylko dzieki temu, ze byly na pbase
Jestem BIS fanboyem! FAQ: Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli. Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję... All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Blogaska prowadzę, i gadam do mikrofonu w podcaście na matteprl.net
Jakie to piękne i prawdziwe ;] Ten Kurt to z naszego SASU? Andrzej i spółka? Btw. Na Flash.pl chyba miałeś w podpisie "Jestem rekrutem sasu" czy jakoś tak. Jaki nick? ;]
Jestem BIS fanboyem! FAQ: Co zrobić gdy powiedzą coś złego o OFP:DR? DR nie żyje, a fani zapomnieli. Co zrobić gdy powiedzą coś złego o ArmA II? - Do 1.96 jescze trochę brakuję... All of BIS's programming is done by Ondrej's hair
Wbrew pozorom [SAS] był najbardziej znanym klanem w Polsce ;D
Btw. Pamiętacie tą legendarną ankiete na Roger57? Niesłusznie [SAS] został zdyskwalifikowany ;]
Mnie obchodzi Żaba, bo może pamiętam po głosie i mam jedno podejrzenie.