Witam
mam od niedawna dodatek do tej cudnej gry ale nie udalo mi sie odkryc jak zagrac w edytorze sniperem z 50 cal.
Zagadka z dodatkiem
Moderator: Inkwizytor
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
Re: Zagadka z dodatkiem
Ja wybieram snipera, obok stawiam skrzynkę z ammo i biorę sobie z niej działo 
Strona-puste
Klasa-amunicja
Jednostka-specjalne usa

Strona-puste
Klasa-amunicja
Jednostka-specjalne usa
Niestety, ale BiS w całej swej niezmierzonej mądrości nie umieścił w grze klasy żołnierza z dodanymi zabawkami (AK PSO, M16A4 itp), więc są 2 opcje:
1) powyżej opisana przez kolegę Dawidsona
2) zabawa z komendami "removeallweapons this; this addmagazine "nazwa", this addweapon "nazwa""
1) powyżej opisana przez kolegę Dawidsona
2) zabawa z komendami "removeallweapons this; this addmagazine "nazwa", this addweapon "nazwa""
-
- ID Steam:
- ID gracza: 0
a gdzie moge skalibrowac troche tego barreta zeby strzelal w miare celnie?chodzi mi o jakies ustawienia w pliku ktore ktos podawal? aha czy da sie strzelac nim tak zeby max 2 strzalami powali smiglowiec?bo mi sie udalo ale dopiero po 10 strzalach uwalic tylny rotor.pozdro
myśle że zrobienie nasadki z pgv-7 albo SMAW powinno rozwiązać twój problem
a tak na serio to możesz się pobawić w config, ale nie przyda ci się to zbytnio bo nigdzie prócz własnego kompa i sieci LAN tego nie użyjesz

a tak na serio to możesz się pobawić w config, ale nie przyda ci się to zbytnio bo nigdzie prócz własnego kompa i sieci LAN tego nie użyjesz

8 Brygada Zmechanizowana

I`m a bomb technican - if you see me running => try to keep up!!!
Medic!!!

I`m a bomb technican - if you see me running => try to keep up!!!
Medic!!!