WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
Re: WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
Widzę że Torrent rządzi - ach ta zachłanność
- ze screenów podobają się mi tylko 2 sprawy - DC3 i wrak statku.

Nie wiem czy oglądaliście Transformery(ten nowy film) była tam super fajna sprawa z tym atakiem chyba to był Herkules(ten samolot transportowy) z zamontowanym działkiem szybkoszczelnym na lewej burcie. Co łatali z niego do tego transformera-skorpiona, wrażenia bezcenne 
Tak np. włączyć autopilota i naparzać do celu z tego działka to by było coś dla odmiany.
Edit
Ponoć to 105 są

Tak np. włączyć autopilota i naparzać do celu z tego działka to by było coś dla odmiany.
Edit
Ponoć to 105 są

Ostatnio zmieniony 30 września 2007, 19:18 przez Dawidson, łącznie zmieniany 2 razy.
- armedassault
- ID Steam: armagame
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Masz dwa tygodnie na podanie swojego ID w PW, po tym czasie dostaniesz bana na forum.warchlaq_przebiegly pisze:Mam wersję "edukacyjną"
PS. Juz obiecywałeś na serku ze oryginała sobie kupisz.
To był AC-130 Spectre ma 1 haubicę 105mm, 2 działka 40mm Bofors i/lub 20mm Gatling (zależnie od wersji tego gunshipa).Dawidson pisze:Nie wiem czy oglądaliście Transformery(ten nowy film) była tam super fajna sprawa z tym atakiem chyba to był Herkules(ten samolot transportowy) z zamontowanym działkiem szybkoszczelnym na lewej burcie. Co łatali z niego do tego transformera-skorpiona, wrażenia bezcenne
Edit
Ponoć to 105 są
Retired. Unavailable until further notice.
Po skończeniu kampanii Rahmadi Conflict i rozpoczęciu Royal Flush muszę zmienić swoje zdanie o tym dodatku. Grając w nowe misje czuje się szlif zupełnie innego zespołu. Myślę, że BES jest o wiele bardziej kreatywny i ma wiele ciekawych pomysłów. Kampania na Rahmadi to przede wszystkim nieugięty pościg za głównym organizatorem wojny na Sahrani. Royal Flush to zupełnie inny klimat jako najemnik. Wprowadzono fajną opcję polegającą na zakupowaniu broni od handlarza przed każdą misją. Co i jak dowiecie się grając sami 

- Mefiu
- ID Steam:
- Numer GG: 2369010
- ID gracza: 0
- Kontakt:
Mniej wiecej. Dopiero co rozpoczynam kampanie Royal Flush, ale juz mi sie podoba od samego poczatku... Pierwsze wrazenie nieporownywalnie lepsze od wrazenia jakie wywarla na mnie kampania z podstawki.SiD pisze:Klimat jak z Jagged Alliance?
A szczególnie intra do kazdej z kampanii, które trwają po ponad 5 min. i są naprawde świetnie stworzone.
A mi tam podobają się nowe jednostki. Są takie klimatyczne i wogóle 

- Forrestal
- ID Steam:
- Numer GG: 3201083
- ID gracza: 2006531
- Kontakt:
No, Panowie - mowcie gdzie juz mozna kupic QG to jutro lece