WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
Re: WIEDZIALEM! Dodatek Queen's Gambit do Arma zapowiedziany!
Nowy trailer z dodatku, myślę, ze o niebo lepszy od poprzedniego.
http://pl.youtube.com/watch?v=kqzrySq_O ... 6id%3D2123
http://pl.youtube.com/watch?v=kqzrySq_O ... 6id%3D2123
- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
Ano lepszy, ale animacje to pewnie robota na sucho, w grze oczywiście AIki będą głupieć...
BTW: http://www.gry-online.pl/S009.asp - głosować! (na samym dole ankieta)
BTW: http://www.gry-online.pl/S009.asp - głosować! (na samym dole ankieta)

-
- ID Steam:
- Numer GG: 1894993
- ID gracza: 0
Tak jak myślałem QG to coś jak RedHammer do OFP
jeden wielki addon disk.

-
- ID Steam:
- Numer GG: 2993491
- Kontakt:
Znowu się zaczyna...BTW: http://www.gry-online.pl/S009.asp - głosować! (na samym dole ankieta)
- warchlaq_przebiegly
- ID Steam:
- Numer GG: 1212210
Mam wersję "edukacyjną" tego dodatku, prócz nowej kampanii i malutkiej wysepki nic nowego. Więc co jest w tych 2gb instalki?!

-
- ID Steam:
- Numer GG: 1894993
jeszcze jest tam patch 1.08 

Pograłem już dzisiaj trochę i mogę mniej więcej coś więcej powiedzieć na temat dodatku.
Dodatek odpalamy z tego samego exeka jako MOD. Na płytce z dodatkiem jest patch 1.08 gdyby komuś zabrakło.
W grze dochodzą 2 nowe kampania: Royal Flush (historia o najemnikach w rok po wydarzeniach z ArmA, którzy przybywają na wyspę by stłumić powstanie) oraz Rahmadi Conflict (zaraz po zakończeniu walk w Bagango siły specjalne ruszają w pościg za resztkami SLA, które jakoś przedostały się na wyspę...Rahmadi). Nowe jednostki to oczywiście najemnicy i powstańcy. Sprzet czyli "jeepy terenowe z KMami", samolot DC3, wyrzutnia granatów 6G30 i inne nowe postacie cywilów. 2 Nowe wyspy: United Sahrani (tak naprawdę to identyczna Sahrani, tyle, że bardziej urozmaicona i trochę zmieniona na północy) oraz Porto (wyspa wielkości Rahmadi, tyle, że jest mocno zurbanizowana). Dla tych 2 nowy wysp jest po kilka misji MP.
Muszę pochwalić twórców za fajnie przygotowane wprowadzenie do obu kampanii (szczególnie Rahmadi Conflict), gdzie poprzez szkice i dialogi stworzono fajną historyjkę podsumowując kampanię ArmA i wprowadzając w klimat dalszych walk (ok 7minut). Za dużo nie grałem żeby konkretnie stwierdzić, czy dobre, czy złe, ale niedługo sami to ocenicie.
Dodatek odpalamy z tego samego exeka jako MOD. Na płytce z dodatkiem jest patch 1.08 gdyby komuś zabrakło.
W grze dochodzą 2 nowe kampania: Royal Flush (historia o najemnikach w rok po wydarzeniach z ArmA, którzy przybywają na wyspę by stłumić powstanie) oraz Rahmadi Conflict (zaraz po zakończeniu walk w Bagango siły specjalne ruszają w pościg za resztkami SLA, które jakoś przedostały się na wyspę...Rahmadi). Nowe jednostki to oczywiście najemnicy i powstańcy. Sprzet czyli "jeepy terenowe z KMami", samolot DC3, wyrzutnia granatów 6G30 i inne nowe postacie cywilów. 2 Nowe wyspy: United Sahrani (tak naprawdę to identyczna Sahrani, tyle, że bardziej urozmaicona i trochę zmieniona na północy) oraz Porto (wyspa wielkości Rahmadi, tyle, że jest mocno zurbanizowana). Dla tych 2 nowy wysp jest po kilka misji MP.
Muszę pochwalić twórców za fajnie przygotowane wprowadzenie do obu kampanii (szczególnie Rahmadi Conflict), gdzie poprzez szkice i dialogi stworzono fajną historyjkę podsumowując kampanię ArmA i wprowadzając w klimat dalszych walk (ok 7minut). Za dużo nie grałem żeby konkretnie stwierdzić, czy dobre, czy złe, ale niedługo sami to ocenicie.
- warchlaq_przebiegly
- ID Steam:
-
- ID Steam:
- Numer GG: 3830261
- Kontakt:
warchlaq_przebiegly możesz wrzucać filmiki video na YouTube lub podobny serwis ?

- warchlaq_przebiegly
- ID Steam:
Youtube strasznie po jakości jedzie :/

- -=HuNTeR=-
- ID Steam:
- Numer GG: 7474995
- Kontakt:
I ładuje się ... ho hooo