ArmA 2: Operation Arrowhead a steam

Dyskusja ogólna, tryb singleplayer tylko o Arma2OA

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
deathcross
Posty: 1
Rejestracja: 23 listopada 2012, 09:20
ID Steam:

ArmA 2: Operation Arrowhead a steam

Post autor: deathcross » 23 listopada 2012, 09:31

Ostatnio zastanawiam się nad kupnem tej gry na steamie, zastanawia mnie tylko czy gra jest w jezyku polskim? Niby nic o tym nie pisze ale demo ktore jest tam do pobrania jest spolszczone. Mogłby ktoś pomóc?

Frost
Posty: 39
Rejestracja: 10 listopada 2011, 19:42
ID Steam:

Re: ArmA 2: Operation Arrowhead a steam

Post autor: Frost » 23 listopada 2012, 14:29

Polecam kupić z gry-online
Zawsze mają taniej niż na Steam, no i gra jest w pełni spolszczona.

Co do pytania, powinna być po Polsku.
" Im więcej potu na ćwiczeniach, tym mniej krwi na polu walki. "
http://www.psct-a2.pl
Polish Special Combat Team

Awatar użytkownika
Slawek
Posty: 721
Rejestracja: 18 grudnia 2009, 00:42
ID Steam: EC_Slawek
Numer GG: 11973988
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: ArmA 2: Operation Arrowhead a steam

Post autor: Slawek » 23 listopada 2012, 14:51

Wersje językowe na Steam:
- Włoski
- Hiszpański
- Angielski
- Czeski
- Francuski
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek...Obrazek
In Game: Zadra, [EC] Slawek
TeamSpeak3 dla graczy Arma - 212.91.26.150:7891 Polish Community @ Steam

matheews
Posty: 1
Rejestracja: 23 grudnia 2012, 19:08
ID Steam:

Re: ArmA 2: Operation Arrowhead a steam

Post autor: matheews » 23 grudnia 2012, 19:13

W zeszły weekend na gry-online był Combined Operations za 44,90zł. Niestety się spóźniłem, a promocja wygasła. Natomiast w ten weekend (aż chyba do 5 stycznia) na Steam jest 40% tańsza, więc ją nabyłem. Niestety nie ma polskiej wersji językowej. Czy istnieje jakiś sposób, żeby gra była po polsku? Dzięki.

Awatar użytkownika
Slawek
Posty: 721
Rejestracja: 18 grudnia 2009, 00:42
ID Steam: EC_Slawek
Numer GG: 11973988
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: ArmA 2: Operation Arrowhead a steam

Post autor: Slawek » 23 grudnia 2012, 19:32

matheews pisze:Czy istnieje jakiś sposób, żeby gra była po polsku?
Wersja językowa jest przypisana do klucza.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek...Obrazek
In Game: Zadra, [EC] Slawek
TeamSpeak3 dla graczy Arma - 212.91.26.150:7891 Polish Community @ Steam

Jedis
Posty: 1
Rejestracja: 16 lipca 2014, 13:28
ID Steam:

Re: ArmA 2: Operation Arrowhead a steam

Post autor: Jedis » 16 lipca 2014, 13:34

Mam pewien problem. a mianowicie, po ostatniej aktualizacji i upadku GameSpy nie mozna odpalić najnowsej wersji army 2:operation arrowhead bez steam'a. Ja chciałbym pograć w Epocha na najnowszej wersji, mam osobno na steamie arme 2 i arme 2:operation arrowhead na steam'ie ale do grania w epocha potrzebuje arme 2: combined operations. Czy moge jakoś złączyć to żeby na steamie utworzyła się arma 2:combined operations? i w jaki sposob bede mogl wejsc na server epocha przez Steama? :)

Awatar użytkownika
Maciej
Posty: 19
Rejestracja: 09 lipca 2013, 12:49
ID Steam:

Re: ArmA 2: Operation Arrowhead a steam

Post autor: Maciej » 16 lipca 2014, 13:56

To start ArmA 2: Combined Operations you must first:
1. Start ArmA 2 (to ensure Windows registry keys for ArmA 2 are created)
2. Exit from ArmA 2
3. Start Arma 2: Operation Arrowhead
4. Click "Expansions" and select ArmA 2 as an Addon. (It should appear there, with path from Windows registry keys)
5. Exit Arma 2: Operation Arrowhead
6. Start Arma 2: Operation Arrowhead again and you will have ArmA 2: Combined Operations.

After these actions, Arma 2: Operation Arrowhead will become ArmA 2: Combined Operations.
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2978786

Możesz też spojrzeć na ten wątek: http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2975783

ODPOWIEDZ

Wróć do „Arma2 Operation Arrowhead”