Nie możesz rozegrać/edytować tej misji.. Pomocy mordy :/

Dyskusja ogólna, tryb singleplayer tylko o Arma2OA

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
RipleyZz
Posty: 1
Rejestracja: 18 marca 2020, 18:01
ID Steam: SZON Z KATOWIC

Nie możesz rozegrać/edytować tej misji.. Pomocy mordy :/

Post autor: RipleyZz »

Witam,zakupiłem sobie Arme 2 wraz z dodatkiem Arma OA. Pobrałem Arme bez dodatku,zagrałem parę misji a po tym ściągnąłem Arme OA.Zorientowałem się,że w Armie OA mogę też grać kampanię z podstawowej wersji,więc włączyłem sobie kampanię,wszystko fajnie do momentu jak chciałem wczytać grę i wyskoczył mi błąd :
"Nie możesz rozegrać/edytować tej misji,ponieważ opiera się ona na pobranych danych,które zostały usunięte .ca_missions_acr,woodland_acr,bootcamp_acr,mountains_acr "
Zrobiłem reinstall dalej to samo,ktoś mógłby pomóc ? Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Slawek
Posty: 766
Rejestracja: 18 grudnia 2009, 00:42
ID Steam: EC_Slawek
Numer GG: 11973988
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: Nie możesz rozegrać/edytować tej misji.. Pomocy mordy :/

Post autor: Slawek »

Odpalaj grę zawsze z poziomu OA. ArmA2 włącz tylko raz, aby utworzyła ustawienia gry. Od tej pory Arma2 będzie widoczna w OA.
To samo dotyczy DLC BAF i PMC jeśli masz. BAF i PMC jest widoczne jako osobna gra w bibliotece a ACR jako mod.
Jeśli nie możesz grać w w misje rozpoczęte w Arma2, to skasuj zapis i graj od nowa w OA.
Zapis możesz usunąć też ręcznie C:\Users\nazwa\Documents\Arma 2 lub ArmA 2 Other Profiles\nazwa\Saved
Czy masz DLC czechów czyli ACR? To chyba do niego odwołuje się błąd wczytania misji. Wyłącz i włącz ACR w zakładce MOD na Steam. Czasami po instalacji gry ACR pokazuje jako zainstalowane a tak nie jest.
Warto odpalić Steam'a jako administrator.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek...Obrazek
In Game: Zadra, [EC] Slawek
TeamSpeak3 dla graczy Arma - 212.91.26.150:7891 lub ArmaSite Polish Community @ Steam

malyszu3
Posty: 1
Rejestracja: 11 maja 2020, 20:41
ID Steam:

Re: Nie możesz rozegrać/edytować tej misji.. Pomocy mordy :/

Post autor: malyszu3 »

Miałem to samo, znalazłem te pliki, sa w folderze DLC spakowane w zipie, rozpakowalem je i wrzucilem do addonow, pomoglo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Arma2 Operation Arrowhead”