Epoch do Army II

Arma2 oraz Arma2OA: Informacje o grze w sieci, adresy serwerów, klany, ligi oraz turnieje

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
dziubano
Posty: 3
Rejestracja: 20 kwietnia 2015, 15:49
ID Steam:

Epoch do Army II

Post autor: dziubano » 20 kwietnia 2015, 15:57

Siema, postanowiłem od nowa pograć w DayZ na Armie II, kiedyś grałem na zwykłym DayZ, nie pamiętam jakim. Od pewnego czasu na filmikach zobaczyłem, że ludzie grają na arma 2 Epoch. Z tego co zauważyłem tam jest lepsza grafika i ogólnie bardziej podoba mi się rozgrywka. A ja mam kilka pytań dot. wlasnego tego:
1. Mam tylko Arma 2 i Arma 2 OA, a z tego co słyszałem potrzeba Combined Operations i niektorzy piszą, że OA i zwykla arma to CO, a niekórzy inne. I pytam, czy OA i Arma 2 też da się grać na Epochu
2. Czy ArmA 2 CO to ArmA 2 i ArmA 2 OA w jednym? Na niekórych forach tak przeczytałem, czy to wogóle inna gra?
https://www.youtube.com/watch?v=E2F8T1wi-t0 Tu jest jeden z przykładów pierwszy lepszy filmik, różni się wizualnie i wgl od tej co ja grałem, czy do tego wystarczy mi OA i Arma czy musze mieć jakieś CO itd?

Awatar użytkownika
Slawek
Posty: 744
Rejestracja: 18 grudnia 2009, 00:42
ID Steam: EC_Slawek
Numer GG: 11973988
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: Epoch do Army II

Post autor: Slawek » 20 kwietnia 2015, 16:38

ArmA 2 i ArmA 2 OA zainstalowane w tym samym katalogu dają Arma 2: Combined Operations.
Jeśli po odpaleniu gry widzisz w edytorze dwie mapy Czarnoruś i Takistan, to znaczy że masz CO.
http://store.steampowered.com/sub/4639/

Jest jeszcze ARMA 2: COMPLETE COLLECTION czyli Combined Operations + trzy DLC.
http://store.bistudio.com/products/arma ... collection

Zobacz na jakim patchu jest postawiony Epoch, jeśli na wersji 1.63 musisz grę mieć zainstalowaną na Steamie.
viewtopic.php?f=5&t=5557
viewtopic.php?f=5&t=5481
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek...Obrazek
In Game: Zadra, [EC] Slawek
TeamSpeak3 dla graczy Arma - 212.91.26.150:7891 lub ArmaSite Polish Community @ Steam

dziubano
Posty: 3
Rejestracja: 20 kwietnia 2015, 15:49
ID Steam:

Re: Epoch do Army II

Post autor: dziubano » 20 kwietnia 2015, 17:18

Ja to mam na Steamie i dzisiaj dopiero będe to pobierał. Ale gry ogólnie mam oddzielnie na steam w bibliotece. I mam poprostu pytanie czy da rade pograć na tym Epochu. Grę kupiłem już dawno i odrazu mi dalo na steam OA i Arme 2 normalnie, ale kiedyś jak grałem to sam nie pamiętam czy one razem były czy oddzielnie.

Awatar użytkownika
Slawek
Posty: 744
Rejestracja: 18 grudnia 2009, 00:42
ID Steam: EC_Slawek
Numer GG: 11973988
Lokalizacja: Opole
Kontakt:

Re: Epoch do Army II

Post autor: Slawek » 21 kwietnia 2015, 02:10

Na Steam'e będą gry osobno. Jak skończysz pobierać Arma 2, to uruchom ją aby utworzyła pliki lokalne. Po pobraniu i włączeniu OA powinny już być uruchomione A2+OA czyli Combined Operations.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek...Obrazek
In Game: Zadra, [EC] Slawek
TeamSpeak3 dla graczy Arma - 212.91.26.150:7891 lub ArmaSite Polish Community @ Steam

dziubano
Posty: 3
Rejestracja: 20 kwietnia 2015, 15:49
ID Steam:

Re: Epoch do Army II

Post autor: dziubano » 21 kwietnia 2015, 11:15

Sławek jak możesz to daj steama jak masz w razie czego jakbym miał jakieś pytanko.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Multiplayer”