Błąd serwerów

Arma2 oraz Arma2OA: Informacje o grze w sieci, adresy serwerów, klany, ligi oraz turnieje

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Danio72
Posty: 4
Rejestracja: 21 kwietnia 2014, 08:36
ID Steam:

Błąd serwerów

Post autor: Danio72 » 21 kwietnia 2014, 08:38

Witam, co mam zrobić, jeśli gdy wchodzę na jakiś serwer Army 2: OA to wyskakuje komunikat: "Bad version(...)" lub "You cannot play/edit this mission; it is dependent on down(...)." Wgrywałem też latest patcha (http://www.arma2.com/beta-patch.php) i nic. Z góry dziękuję za odpowiedź.

tom3kb
Posty: 511
Rejestracja: 04 marca 2011, 06:30
ID Steam:
ID gracza: 209283
Lokalizacja: Sieradz

Re: Błąd serwerów

Post autor: tom3kb » 21 kwietnia 2014, 10:47

Brakuje ci jakichś modów/addonów, których wymaga misja.
Masz arme 2 i OA?

Danio72
Posty: 4
Rejestracja: 21 kwietnia 2014, 08:36
ID Steam:

Re: Błąd serwerów

Post autor: Danio72 » 21 kwietnia 2014, 12:02

Posiadam tylko Armę 2: OA, bez podstawki.

tom3kb
Posty: 511
Rejestracja: 04 marca 2011, 06:30
ID Steam:
ID gracza: 209283
Lokalizacja: Sieradz

Re: Błąd serwerów

Post autor: tom3kb » 21 kwietnia 2014, 12:11

Praktycznie wszystkie serwery wymagają podstawki i dodatku.
Są oczywiście też takie na czystą armę lub dodatek ale jest ich niewiele.

Danio72
Posty: 4
Rejestracja: 21 kwietnia 2014, 08:36
ID Steam:

Re: Błąd serwerów

Post autor: Danio72 » 21 kwietnia 2014, 12:18

A powiecmy, że będę miał Armę 2: Free ? Aha i jeszcze dwa pytania: Jak bym miał Armę 2: Free i Armę 2: OA to czy mógłbym grać na Arma 2: DayZ ? I jak znaleźć serwery tylko na Armę 2:OA ?

tom3kb
Posty: 511
Rejestracja: 04 marca 2011, 06:30
ID Steam:
ID gracza: 209283
Lokalizacja: Sieradz

Re: Błąd serwerów

Post autor: tom3kb » 21 kwietnia 2014, 12:29

Arma 2 free zniknie w najbliższych dniach, dokup arme 2 teraz jest -75% na wszystko z army 2. Na podstawkę, dodatek i kazde dlc.

Danio72
Posty: 4
Rejestracja: 21 kwietnia 2014, 08:36
ID Steam:

Re: Błąd serwerów

Post autor: Danio72 » 21 kwietnia 2014, 12:33

Właśnie wydałem hajs na Armę 2: OA i pytanie: Jak znaleźć serwery tylko pod Armę 2: OA ?

Tenk
Posty: 241
Rejestracja: 25 grudnia 2008, 20:58
ID Steam:
ID gracza: 4

Re: Błąd serwerów

Post autor: Tenk » 22 kwietnia 2014, 10:48

Danio72 pisze:Właśnie wydałem hajs na Armę 2: OA i pytanie: Jak znaleźć serwery tylko pod Armę 2: OA ?
Zależy jakich serwerów szukasz. Ogólnie, to "znajdowania serwerów" jest wyszukiwarka pojawiającą się po wybraniu opcji Multiplayer w menu głównym.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Multiplayer”