brak mapki

Informacje o grze w sieci, adresy serwerów, regulaminy

Moderator: Inkwizytor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szlamek
Posty: 11
Rejestracja: 26 września 2009, 16:30
ID Steam:
ID gracza: 0

brak mapki

Post autor: Szlamek » 18 stycznia 2010, 11:20

Siema wczoraj grałem na takiej zajefajnej mapce nazywa się "co25_Sahrani_Battle_v3_22.Sara" no i chciałem zrobić swój serwer z ta mapka. Ale jak wezmę "Utwórz serwer" to mam tylko mapy standardowe. Proszę o pomoc.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Jajcor
Posty: 116
Rejestracja: 03 lipca 2008, 14:06
ID Steam:
Numer GG: 7138111
ID gracza: 0

Re: brak mapki

Post autor: Jajcor » 18 stycznia 2010, 12:00

Odpowiedź powinieneś znaleźć tutaj:
viewtopic.php?f=64&t=2979

Jak znajdziesz odpowiedni katalog to przerzuć tą misję co grałeś do gry do katalogu MPmissions i gotowe :D
_________________
Virtual Battle #1 Veteran
Obrazek

Awatar użytkownika
Szlamek
Posty: 11
Rejestracja: 26 września 2009, 16:30
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: brak mapki

Post autor: Szlamek » 18 stycznia 2010, 12:37

niestety nie mam takowego folderu ;/
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Jajcor
Posty: 116
Rejestracja: 03 lipca 2008, 14:06
ID Steam:
Numer GG: 7138111
ID gracza: 0

Re: brak mapki

Post autor: Jajcor » 18 stycznia 2010, 12:46

Poszukaj folderu tam gdzie masz swój profil i tam będzie również zapisane to w co grałeś na multi. Ale ten folder nie jest zapisany tu gdzie gra tylko gdzie indziej np.C:\users\Szlamek\.....
_________________
Virtual Battle #1 Veteran
Obrazek

Awatar użytkownika
Szlamek
Posty: 11
Rejestracja: 26 września 2009, 16:30
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: brak mapki

Post autor: Szlamek » 18 stycznia 2010, 13:00

w moich dokumentach już sprawdzałem i w documents and settings. W moich dokumentach znalazłem foldery z mapkami ale były one niestety puste. (mam XP)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Jajcor
Posty: 116
Rejestracja: 03 lipca 2008, 14:06
ID Steam:
Numer GG: 7138111
ID gracza: 0

Re: brak mapki

Post autor: Jajcor » 18 stycznia 2010, 13:03

Nie jestem na kompie z grą ale jak coś to po 16 jak wrócę do domu to powiem gdzie to u mnie siedzi...
_________________
Virtual Battle #1 Veteran
Obrazek

Awatar użytkownika
Szlamek
Posty: 11
Rejestracja: 26 września 2009, 16:30
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: brak mapki

Post autor: Szlamek » 19 stycznia 2010, 11:10

problemu wciąż nie rozwiązałem proszę o pomoc
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ufoman
Posty: 1184
Rejestracja: 11 grudnia 2006, 19:48
ID Steam:
ID gracza: 40452
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: brak mapki

Post autor: ufoman » 19 stycznia 2010, 12:27

viewtopic.php?f=64&t=2979&p=34015&hilit=appdata#p34015

W XP powinno byc w mniej wiecej tym samym miejscu. Szukaj folderu appdata.

Awatar użytkownika
Jajcor
Posty: 116
Rejestracja: 03 lipca 2008, 14:06
ID Steam:
Numer GG: 7138111
ID gracza: 0

Re: brak mapki

Post autor: Jajcor » 19 stycznia 2010, 13:11

Zrób inaczej. Ściągnij plik Domination 3.70.7z i tam masz swoją misję i dużo innych :D
http://dev-heaven.net/projects/list_files/domination
_________________
Virtual Battle #1 Veteran
Obrazek

Awatar użytkownika
Szlamek
Posty: 11
Rejestracja: 26 września 2009, 16:30
ID Steam:
ID gracza: 0

Re: brak mapki

Post autor: Szlamek » 19 stycznia 2010, 14:14

Dzięki jajcor dostaniesz reputa. Twój sposób jest najprostszy.Temat można zamknąć.
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne o multiplayer”